Ο 31χρονος Στίβεν Στάλεϊ από τη Σκωτία καταδικάστηκε για τον βιασμό τριών γυναικών, τις οποίες τρομοκρατούσε έπειτα στέλνοντάς τους απειλητικά μηνύματα, αναφέρει η Daily Star.

Σε μία από τις γυναίκες που βίασε ο Στάλεϊ είπε «θα το απολαύσεις στο τέλος», ενώ ήταν τόσο αποφασισμένος ώστε έδεσε τον σκύλο μίας άλλης γυναίκας στο καλοριφέρ ώστε να της επιτεθεί ανενόχλητος.

Ο 31χρονος καταδικάστηκε επίσης για σεξουαλική επίθεση σε μία γυναίκα ενώ παρακολουθούσε εννιά γυναίκες μέσω τηλεφώνου. Ο Στάλεϊ έβρισκε γυναίκες στο δρόμο ή στο λεωφορείο, ζητούσε το τηλέφωνό τους και έπειτα τις έπαιρνε τηλέφωνο και τις έστελνε μηνύματα για μήνες, γινόμενος ολοένα και πιο απειλητικός. «Θα σκίσω το λαιμό σου στα δύο» είχε πει στον τηλεφωνητή ενός από τα θύματά του.

Ο Στάλεϊ πλησίασε ένα από τα θύματά του έξω από ένα κλαμπ. Η γυναίκα ήταν μεθυσμένη και ο Στάλεϊ την έπεισε να αφήσει εκείνον και δύο ακόμα φίλους του να μπουν στο σπίτι της.

Η γυναίκα έπειτα έβαλε τις πυτζάμες της πάνω από τα ρούχα της και πήγε για ύπνο πιστεύοντας ότι και οι τρεις είχαν φύγει από το διαμέρισμά της. Όμως ο 31χρονος είχε κρυφτεί μέσα στο σπίτι και όταν η άτυχη γυναίκα αποκοιμήθηκε, την έγδυσε και τη βίασε. «Ξύπνησα γυμνή και εκείνος με βίαζε» είπε η γυναίκα στο δικαστήριο συγκλονισμένη, λέγοντας ότι είχε δέσει και τον σκύλο της στο καλοριφέρ για να μην τον σταματήσει.