Ο εκνευρισμός της δεν κρυβόταν με τίποτα και όταν οι αστυνομικοί της ζήτησαν το γνωστό φωτογραφικό… αυτόγραφο τους «απάντησε» με μια ανεπανάληπτη πόζα. Η συλληφθείσα πήρε «duckface» (φάτσα-πάπιας), σουφρώνοντας τα χείλια και έβγαλε την πιο αστεία φωτογραφία κρατούμενης στα χρονικά.

Η Αμερικανίδα Άντζελα Γκριν, από το Κλίβελαντ, και ο σύντροφος της Μπράιαν Μπέικερ αρνήθηκαν να αφήσουν το δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν, παρά τις προειδοποιήσεις του υπευθύνου. Μάλιστα, το ζευγάρι αρνήθηκε και να πληρώσει και έτσι εκείνος φώναξε την αστυνομία. Οι Αρχές του Οχάιο έπιασαν τον Μπέικερ, αλλά η Γκριν δεν ήταν εύκολος… στόχος. Εξαπέλυσαν κυνηγητό για να καταφέρουν να την πιάσουν.

Όταν τελικά τη συνέλαβαν και την πήγαν στο τμήμα, της ζήτησαν να σταθεί για να βγουν οι καθιερωμένες φωτογραφίες, εκείνη τσατισμένη που δεν κατάφερε να ξεφύγει τους χάρισε την εκπληκτική αυτή πόζα. Από τη στιγμή που η φωτογραφία της «ανέβηκε» στο προφίλ του Τμήματος facebook επικράτησε ένας… πανικός. Τα γέλια… έπεφταν βροχή και ήδη συγκέντρωσε πολλά like και ακόμη περισσότερες κοινοποιήσεις.

Τελικά, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ είναι πλέον μια διασημότητα στα social media, λόγω της… φάτσας.