Κυκλοφορεί και οπλοφορεί –όπως λέει και το τραγούδι- πάνω σε τέσσερις ρόδες. Μάλιστα, έχει και φάρο, αλλά δεν είναι αυτοκίνητο. Παρόλα αυτά, πρόκειται για το πιο ευφάνταστο περιπολικό στην ιστορία.

Ένας αστυνομικός βρίσκεται στους δρόμους του Γουισκόνσιν με το… πρωτότυπο όχημα του, που δεν είναι άλλο από ένα σκέιτμπορντ! Με αυτό καταπολεμά το έγκλημα. Ο Τζόελ Ζουίκι το έχει βρει ιδιαίτερα αποτελεσματικό και θεωρεί ότι η δική του έμπνευση θα φέρει την επανάσταση και η αστυνομία θα δημιουργήσει ένα ανάλογο ειδικό σώμα.

Ο ίδιος φορά αλεξίσφαιρο γιλέκο, τη ζώνη του με το όπλο, τον ασύρματο και τις χειροπέδες και ένα κράνος στο κεφάλι του. Είναι προσεκτικός, όπως λέει και ο ίδιος, αλλά και αποτελεσματικός συνάμα. Ανεβαίνει στο σκέιτμπορντ και περιπολεί σε πάρκα και γειτονιές της πόλης.

Ο 40χρονος Ζουίκι εξηγεί ότι πολλοί δεν πιστεύουν πως είναι πράγματι αστυνομικός και τον ρωτούν και άλλοι τον κοιτούν με απορία.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.