Τεχνικός εταιρίας προστασίας σπιτιών ομολόγησε πως κατασκόπευε πάνω από 200 ζευγάρια που του είχαν εμπιστευτεί την ασφάλειά τους, παρακολουθώντας τους κατά τις προσωπικές τους στιγμές.

Ο υπάλληλος της ADT Security Services στο Τέξας δήλωσε ένοχος την Πέμπτη για παραβίαση του υλικού από τα κλειστά κυκλώματα, ώστε να βλέπει γυμνές τις γυναίκες και τα ζευγάρια να κάνουν σεξ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας του βόρειου Τέξας, ο 35χρονος Telesforo Aviles παραβίαζε τους λογαριασμούς 200 σπιτιών και παρακολούθησε από το Ντάλας και χωρίς τη συναίνεσή τους τις προσωπικές στιγμές των ζευγαριών για περισσότερες από 9.600 φορές, σε μια περίοδο 4,5 ετών.

Ο Aviles χάκαρε τους λογαριασμούς ώστε να έχει πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στο εσωτερικό των οικιών. Κάποιες φορές μάλιστα που το σύστημα πιστοποίησε την παρουσία του στους λογαριασμούς των πελατών, εκείνος δικαιολογήθηκε πως είχε αποκτήσει πρόσβαση μόνο και μόνο για να ελέγξει το σύστημα.

Στον υπολογιστή του βρήκαν ακόμα και τα αρχεία που κρατούσε με τις «ελκυστικές γυναίκες», αλλά και κατεβασμένα βίντεο με γυμνές πελάτισσες και ζευγάρια στην κρεβατοκάμαρα.

Ο Aviles αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 5 ετών…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.