Λαμπερά φορέματα, κάμερες, φωτογραφικοί φακοί, τηλεοπτικές σειρές, πασαρέλα… Όλα αυτά τα εγκατέλειψε η Ολάλα Ολιβέρος προκειμένου να ντυθεί καλόγρια. Το διάσημο μοντέλο δεν έβαλε τα ράσα για να παίξει κάποιο ρόλο σε σήριαλ, αλλά γιατί αποφάσισε να αφοσιωθεί στον Κύριο.

Παρά το γεγονός ότι διαθέτει φήμη, ομορφιά και χρήματα –ζωή που θα ζήλευαν πολλά νέα κορίτσια- εκείνη αποφάσισε να αλλάξει… ρότα. Η 36χρονη Ισπανίδα έχει λάβει μέρος σε πολλές φωτογραφήσεις, έχει φορέσει ρούχα διάσημων σχεδιαστών, έχει παίξει σε πέντε σειρές και μια ταινία μικρού μήκους, ενώ έχει δει το πρόσωπο της και σε διαφημιστικές πινακίδες σε όλη την Ισπανία. Κι όμως, μια… εμπειρία την έκανε να φορέσει το μπλε ράσο και να ενταχθεί στο Τάγμα του Αγίου Μιχαήλ.

Είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία και πήγε στο Ιερό της Παναγίας της Φάτιμα στην Πορτογαλία και κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ένιωσε κάτι να τη… συγκλονίζει, όπως αναφέρει η Daily Mail. Από τότε κατάλαβε ότι έπρεπε να γίνει καθολική μοναχή και να αλλάξει το όνομά της σε αδελφή Olalla del Sí de María.

Παρά το γεγονός ότι έκανε το βήμα πριν τέσσερα χρόνια, το αποκάλυψε τώρα γιατί ήταν η πρώτη φορά που δέχθηκε να πει κάτι για την απόφαση της. «Ο Κύριος δεν κάνει ποτέ λάθος. Με ρώτησε αν θα τον ακολουθήσω και δεν μπορούσα να αρνηθώ», είπε, αν και όταν πρωτομπήκε στο μοναστήρι, στα 32 χρόνια της, δυσκολεύτηκε να συνηθίσει την αλλαγή της εικόνας της.

Η όμορφη Ολιβέρος έβαλε το μπλε ράσο και ανήκει στο Τάγμα του Αγίου Μιχαήλ (κάτω, η δεύτερη από δεξιά).