Δεν υπολογίσατε σωστά το χρόνο σας και κινδυνεύετε να χάσετε την πτήση σας;

Μην ανησυχείτε… δεν είστε οι μόνοι!

Κι αυτό γιατί με τους «α-κατάλληλους» χειρισμούς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι… θα καθυστερήσουν και εκατοντάδες άλλοι μαζί σας!

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε ο αργοπορημένος επιβάτης, ο οποίος προκάλεσε την εκκένωση του αεροδρομίου City στο Λονδίνο, ενεργοποιώντας το συναγερμό για φωτιά, επειδή δεν ήθελε να χάσει την πτήση του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η οποία δημοσίευσε και την παρακάτω φωτογραφία από ένα χρήστη του Twitter, επιβάτες και εργαζόμενοι στο London City Airport βγήκαν στους διαδρόμους προσγείωσης, όταν ένας άγνωστος ενεργοποίησε το συναγερμό.

Το περιστατικό συνέβη χτες το απόγευμα, σημειώνει το δημοσίευμα, προσθέτοντας πως ο επιβάτης πίστευε ότι με αυτόν τον τρόπο θα κατάφερνε να μπει στο αεροσκάφος που κινδύνευε να χάσει, με προορισμό τη Φρανκφούρτη.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανέφερε ότι ο συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι και αμέσως εκκενώθηκαν όλοι οι χώροι του αεροδρομίου. Σύντομα ανακαλύφθηκε η «πηγή του κακού» και όλοι επέστρεψαν στον αερολιμένα μετά από 15 λεπτά.

Ο ίδιος πρόσθεσε –για να μη σας μπαίνουν ιδέες- ότι «από τη στιγμή που θα ανάψουν οι μηχανές σε ένα αεροσκάφος, δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες να καταφέρετε να μπείτε μέσα σε αυτό, αν δε φτάσετε εγκαίρως στην πύλη αναχώρησης».