Ο Πούτιν απέκλεισε το ενδεχόμενο «σκληρών και καθολικού χαρακτήρα περιορισμών»

«Ο τζίρος του ρωσικού εμβολίου στην παγκόσμια αγορά μπορεί να φθάσει τα 100 δισ. δολάρια»


ΚΟΣΜΟΣ
20:41
21/10/2020
Ο Πούτιν απέκλεισε το ενδεχόμενο «σκληρών και καθολικού χαρακτήρα περιορισμών»
3
loading

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη την χώρα και το ημερήσιο ρεκόρ των 317 θανάτων αλλά και των 15.700 κρουσμάτων που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, απέκλεισε το ενδεχόμενο της επιβολής «σκληρών και καθολικού χαρακτήρα περιορισμών» στην χώρα, ενώ επικαλούμενος εκτιμήσεις εμπειρογνωμόνων είπε ότι ο κύκλος εργασιών από την διάθεση του ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού στην παγκόσμια αγορά μπορεί να φθάσει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια.

«Σχετικά με το ενδεχόμενο σκληρών και καθολικού χαρακτήρα μέτρων, δεν σχεδιάζουμε κάτι τέτοιο, η κυβέρνηση δεν έχει τέτοια σχέδια» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά την διάρκεια της συνάντησης του με μέλη της διοίκησης της ρωσικής Ένωσης βιομηχάνων και επιχειρηματιών.

Ο Ρώσος πρόεδρος πρότεινε στους επιχειρηματίες να λάβουν εταιρικά μέτρα προφύλαξής για να αντιμετωπίσουν την εξάπλωση του κορονοϊού, τους ζήτησε να τηρούν λεπτομερώς τα μέτρα προφύλαξης στις επιχειρήσεις για να αποφεύγονται στοχευμένα περιοριστικά μέτρα, ενώ αναφερόμενος στην εξ αποστάσεως εργασία είπε ότι υπάρχουν πολλά ζητήματα που αφορούν τα δικαιώματα των εργαζομένων και των εργοδοτών αλλά τα οποία πρέπει να αντιμετωπισθούν.

Αναφερόμενος στην αύξηση της θνητότητας λόγω κορονοϊού που παρατηρείται στην Ρωσία το τελευταίο διάστημα, ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι η αύξηση αυτή σχετίζεται μεταξύ άλλων και με την πιο λεπτομερή διαπίστωση των αιτίων θανάτου.

Ο Ρώσος πρόεδρος επικαλούμενος εκτιμήσεις εμπειρογνωμόνων δήλωσε επίσης ότι ο τζίρος των ρωσικών εμβολίων στην παγκόσμια αγορά μπορεί να φθάσει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.

«Σύμφωνα με αρχικά δεδομένα των εμπειρογνωμόνων, ο τζίρος αυτού του εμβολίου στην παγκόσμια αγορά εκτιμάται περίπου στα 100 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, επισημαίνοντας ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να οργανώσει την παραγωγή του εμβολίου και σε μονάδες άλλων χωρών.

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ είχε δηλώσει ότι η Ρωσία δεν προγραμματίζει να εφαρμόσει κανένα περαιτέρω lockdown για να περιορίσει την πανδημία του κορονοϊού, επισημαίνοντας ότι τα μέτρα προστασίας που ελήφθησαν ήδη αποδίδουν αποτελέσματα και το σύστημα υγείας είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις πιέσεις που δέχεται λόγω της πανδημίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ΑΓΚΑ ΟΥΓΚΙ ΓΚΙ

  Γάτε.. Θα αρπάξεις λεφτάκια..
  ΔΕΝ είσαι σαν τους πουλημενους όλους τους ανύπαρκτους...

 2. avatar Συριζαίoς

  Οι Ρώσοι είναι ορθόδοξοι, για ποιο καθολικό χαρακτήρα μας λέτε;

  1. avatar νδούλος

   εσύ γιατί γίνεσαι διαμαρτυρόμενος;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει