Επεισόδιο συνέβη σε ένα από τα εστιατόριο του Νουσρέτ Γκιογκτσέ όταν μία γυναίκα μπήκε στο μαγαζί του Τούρκου σεφ κάνοντας twerking, προκαλώντας την οργή ενός άνδρα ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον της.

Το περιστατικό έχει ανέβει στο tiktok και φαίνεται μία γυναίκα να μπαίνει εντός του εστιατορίου και να κάνει το… χορευτικό, μπροστά στην κάμερα του Salt Bae.

Εκείνη την ώρα, όμως, ένας εξαγριωμένος άνδρας μπαίνει στο μαγαζί και κινείται απειλητικά προς τη γυναίκα.

@attack_helicopter1234Part 3 ? ##fyp##saltbae ##nusret

♬ original sound – Sexy avocado

@attack_helicopter1234Part 2 ? @diegoacuervog ##fyp ##saltbae ##nusret

♬ original sound – Sexy avocado

Η απολογία για το «λουκέτο» στο εστιατόριο της Βοστώνης

«Λουκέτο» μπήκε στο εστιατόριο του Νουσρέτ Γκιογκτσέ, γνωστού και ως Salt Bae, στη Βοστώνη και μέσω δικηγόρων απολογήθηκε στο συμβούλιο αδειών.

Εκεί οι εκπρόσωποι του Salt Bae ανέφεραν σύμφωνα με το nbcboston ότι το εστιατόριο δούλευε σύμφωνα με τα μέτρα για τον κορονοϊό, παρά το γεγονός ότι αρκετός κόσμος περιέγραψε χαοτικές σκηνές εντός και εκτός του εστιατορίου κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του.

«Απολογούμαστε και θέλουμε να διασφαλίσουμε πως συνεργαζόμαστε αρμονικά με το Συμβούλιο, την Αστυνομία και το Τμήμα Ελέγχου Υπηρεσιών Σίτισης ώστε όλα να λειτουργούν άψογα», ανέφερε ο δικηγόρος Dennis Quilty.

O δικηγόρος πρόσθεσε ότι μόλις τελειώσει ο θόρυβος γύρω από την παρουσία του Salt Bae στη Βοστώνη, θα μπορούσε το εστιατόριο να δουλέψει κανονικά.

Πάντως ο Τούρκος σεφ ανέβασε χθες βίντεο στο instagram από την κουζίνα του εστιατορίου του στη Βοστώνη, κόβοντας ένα κομμάτι κρέας στον αέρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Şato #saltbae #saltlife #salt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις

Θυμίζουμε πως το εστιατόριο διατάχθηκε να κλείσει λίγες μέρες μετά τα εγκαίνιά του, καθώς υπήρχαν εικόνες συνωστισμού με αρκετούς να μη φοράνε ούτε μάσκες.