Μία πρωτοετής φοιτήτρια δραματικής σχολής έκανε πρόβα για μία παράσταση τραβώντας τον εαυτό της μέσω TikTok. Το βίντεο ωστόσο που κατέγραψε έγινε viral αλλά για λόγο που δεν μπορούσε να φανταστεί.

Η Λιζ Σαν Μίλαν, που φοιτά στο Ωδείο Δραματικών Τεχνών της Νέας Υόρκης, κοιτούσε την κάμερα καθώς τραγουδούσε το «Kindegarten Boyfriend» από το «Heathers: The Musical», όταν άκουσε μια πτώση στο σπίτι των γονιών της στο Ντένισον του Τέξας.

Τότε τρομαγμένη γύρισε να κοιτάξει και είδε το πόδι της μητέρας της να κρέμεται από μία τρύπα στο ταβάνι.

«Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος. Γύρισα και τελείως αναπάντεχα, είδα το πόδι της μαμάς μου να κρέμεται από το ταβάνι» είπε η φοιτήτρια στην εκπομπή «Good Morning America».

«Ο πατέρας μου ακούστηκε να λέει: “Έπεσες από το ταβάνι;” και η μητέρα μου του απάντησε: “Δεν θα με ρωτήσεις εάν είμαι καλά;”» πρόσθεσε η φοιτήτρια, που δημοσίευσε το ξεκαρδιστικό βίντεο στο TikTok όπου έγινε viral, με πάνω από 86 εκατομμύρια προβολές.

Η νεαρή κοπέλα προσέθεσε ότι: “Είχε πάει στην σοφίτα να βρει βαλίτσες και γλίστρησε ενώ για το αν χτύπησε η μητέρα της είπε: «Σοκαρίστηκε στην αρχή, γι’ αυτό και δεν ακούστηκε κιχ ούτε καν κουνήθηκε, αλλά είναι εντελώς καλά. Ούτε μία γρατσουνιά».

@lizziejane_live footage of my mom telling me to break a leg ##FreezeFramePhoto ##GardenProject ##shesokay ##breakaleg ##ceiling ##musical ##fyp♬ original sound – lizjsm_