Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι μελλοντικά θα διεξαχθεί έρευνα για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα, αλλά πως τώρα δεν είναι η ώρα για κάτι τέτοιο καθώς η μάχη για την καταπολέμησή της βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Θα επιδιώξουμε να μάθουμε τα μαθήματα αυτής της πανδημίας στο μέλλον και οπωσδήποτε θα έχουμε μια ανεξάρτητη έρευνα για το τι συνέβη», δήλωσε σήμερα, Τετάρτη, στη Βουλή των Κοινοτήτων όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Μπόρις Τζόνσον είπε ακόμη πως η κυβέρνηση κάνει πάρα πολλά για να υποστηρίξει τον τομέα των αερομεταφορών αλλά δεν μπορεί να διασώσει όλες τις θέσεις εργασίας, απαντώντας στον ηγέτη των Εργατικών Κιρ Στάρμερ για τις περικοπές στην British Airways.

«Δεν μπορούμε… απλώς με ένα μαγικό ραβδί να διασφαλίσουμε ότι κάθε θέση εργασίας πριν από την κρίση θα διατηρηθεί μετά την κρίση», είπε ο Τζόνσον.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός είπε πως η British Airways, όπως και πολλές άλλες εταιρίες, αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες ως αποτέλεσμα της κρίσης του κορονοϊού.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.