Ένας 23χρονος φοιτητής από την Κίνα καταδικάστηκε σε θανατική ποινή επειδή κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία δύο ιερόδουλων, τις οποίες κρέμασε και στη συνέχεια ασέλγησε στα πτώματα τους.

Ο φοιτητής σπούδαζε σχέδιο στο πανεπιστήμιο Jilin στην πόλη Changchun και όπως ανέφερε στους αστυνομικούς είχε απελπιστεί επειδή δεν είχε περάσει κάποια μαθήματα.

Έτσι αποφάσισε να φωνάξει τις ιερόδουλες, για να ανακουφιστεί λίγο από την πίεση που ένιωθε.

Ο ίδιος φέρεται να είπε ακόμη στους αστυνομικούς ότι είχε συχνά φαντασιώσεις ότι έκανε σεξ με νεκρά πτώματα και πως ένα πρωί αποφάσισε ότι δε μπορούσε πια να αντιστέκεται στις ορμές του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής MailOnline στις 6 Μαρτίου προσέλαβε μια 20χρονη ιερόδουλο από μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Την κρέμασε, έστειλε το πτώμα της με πλοίο στο σπίτι του στην Changping, όπου και σε ασέλγησε επάνω σε αυτό. Στη συνέχεια το διαμέλισε και έθαψε τα κομμάτια της στον κήπο.

Λίγο καιρό μετά, στις 24 Μαρτίου, επανέλαβε το μακάβριο «τελετουργικό» του με μια άλλη ιερόδουλο.

Μετά από ψυχιατρική εξέταση, οι γιατροί έκριναν ότι ο φοιτητής δεν έπασχε από παράνοια και έτσι κρίθηκε ένοχος για τα εγκλήματά του.

Καταδικάστηκε σε θάνατο και καταβολή αποζημίωσης 80.000 γουάν στις οικογένειες των θυμάτων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.