Είναι η επιτομή του «αλπικού σικ». Η πολυτελέστατη και συνάμα λιτή διακόσμηση του, όπου κυριαρχεί το ξύλο, οι μοναδικές εγκαταστάσεις του και η εκπληκτική θέα που έχει το χειμερινό θέρετρο Eidelweiss στο Courchevel 1850 που βρίσκεται στην περιοχή Trois Vallées της Γαλλίας, το κάνουν ένα από τα ωραιότερα που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν.

Βέβαια, δεν απευθύνεται σε όλους… καθώς μία εβδομάδα ενοικίασης στοιχίζει 95.606 ευρώ!

Σε αυτήν την τιμή, όπως αναφέρει η MailOnline, κάνετε δικά σας για μία εβδομάδα οκτώ υπνοδωμάτια, το καθένα με ξεχωριστή διακόσμηση, που βρίσκονται σε επτά διαφορετικά επίπεδα, δύο δωμάτια μασάζ, ένα χαμάμ και μια τεράστια βιβλιοθήκη.

Και συνεχίζουμε: το δικό σας νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσετε με την παρέα σας, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο και πλήρως εξοπλισμένο μπαρ και χορευτική σκηνή.

Παρότι στην περιοχή μπορείτε να δειπνήσετε σε πανάκριβα εστιατόρια που έχουν βραβευθεί με αστέρια Michelin, το σαλέ διαθέτει φυσικά το δικό του προσωπικό, με δύο σεφ έτοιμους να ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς ουρανίσκους των επισκεπτών.

Ο προσωπικός σας σοφέρ θα αναλάβει τις μετακινήσεις στο χωριό, ο υπεύθυνος της ρεσεψιόν θα κανονίσει όλες τις εξωτερικές σας δραστηριότητες ενώ ο προσωπικός σας θεραπευτής θα φροντίσει να χαλαρώσετε μετά από μια πολύ δραστήρια ημέρα στα χιόνια.