Οι Michael Lee και Angela Peang ανυπομονούν για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού- αν και αυτή δεν αποκλείεται να τους στείλει στη φυλακή.

Κι αυτό γιατί τοι ζευγάρι από τη Γιούτα εκτός από σύζυγοι είναι και πρώτα ξαδέλφια: Ο πατέρας της Peang είναι ο μεγαλύτερος αδελφός της μητέρας του Lee.

Όπως αναφέρει η New York Post, η ύπαρξη μωρού θεωρείται απόδειξη πως είχαν σεξουαλικές επαφές, κι αυτό μπορεί να τους φέρει αντιμέτωπους με πρόστιμο έως 10.000 δολαρίων και πενταετή φυλάκιση, καθώς το σεξ ανάμεσα σε ξαδέλφια είναι παράνομο στην πολιτεία, λόγω των φόβων για γενετικά προβλήματα.

Οι 38χρονοι μέλλοντες γονείς πρόκειται να εμφανιστούν σε επόμενο επεισόδιο της εκπομπής Extreme Love.

Εκφράζουν τη βεβαιότητα πως ο γιος τους, που αναμένεται να γεννηθεί τον Μάιο, θα γεννηθεί ασφαλής και υγιής, καθώς υποβλήθηκαν ήδη σε εξετάσεις με σκοπό να μάθουν εάν υπάρχει κίνδυνος για κάποια γενετική διαταραχή.

«Έπρεπε να κάνουμε τις εξετάσεις επειδή όλοι μας έλεγαν ‘μην το κάνετε, είναι επικίνδυνο και ανεύθυνο’» εξηγεί η Peang, που είναι πέντε μηνών έγκυος. «Οπότε κάναμε τις εξετάσεις και μάθαμε πως είμαστε συμβατοί για να γίνουμε γονείς».

Αναφορικά με τη σχέση τους και τον γάμο τους, απαντούν πως ο καθένας πρέπει να κοιτάζει τη δουλειά του. Σημειώνουν πάντως πως οι γάμοι μεταξύ ξαδελφιών είναι νόμιμοι σε πάνω από τις μισές πολιτείες των ΗΠΑ, όπως Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσι, Κονέκτικατ, Καλιφόρνια και Κολοράντο.

Για να αποφύγουν τα προβλήματα στη Γιούτα, παντρεύτηκαν σε ημερήσια εκδρομή στο Κολοράντο, τον περασμένο Μάρτιο.

«Παντρευτήκαμε όχι επειδή είμαστε θρήσκοι αλλά για να προστατευτούμε νομικά» εξηγεί η Peang, που έχει άλλα τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο. «Θέλαμε επίσης να ‘νομιμοποιήσουμε’ τη σχέση μας ελπίζοντας να είναι πιο χαλαρές με εμάς οι οικογένειές μας».

Τα ξαδέλφια γνωρίστηκαν πρώτη φορά το 1989, όταν η οικογένεια του Lee επισκέφθηκε την οικογένεια της Peangs, στην Ουάσινγκτον. «Υπήρξε μια άμεση σύνδεση μεταξύ μας» θυμάται ο Lee. Αργότερα χάθηκαν, ξαναβρέθηκαν, ξαναχάθηκαν, παντρεύτηκαν τους συντρόφους τους και χρόνια μετά χώρισαν.

Τελικά τους ξαναένωσαν τα social media το 2018.