Μύθοι και πραγματικότητες για το τρομοκρατικό χτύπημα που άλλαξε τον κόσμο

Τα «παραλειπόμενα» της 11ης Σεπτεμβρίου 2001


ΚΟΣΜΟΣ
11:12
11/09/2013
Μύθοι και πραγματικότητες για το τρομοκρατικό χτύπημα που άλλαξε τον κόσμο
57
loading

Δώδεκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από κείνη την αποφράδα μέρα που ακούστηκε στα πέρατα του κόσμου.

Τα τρία αεροπλάνα που απογειώθηκαν από τη Νέα Υόρκη και καταλήφθηκαν από εξτρεμιστές μουσουλμάνους κατέπεσαν πάνω στους Δίδυμους Πύργους και στο αμερικανικό Πεντάγωνο, σκορπώντας τον θάνατο σε 3.000 και πλέον ανθρώπους και βυθίζοντας ένα ολόκληρο έθνος σε βαρύ πένθος.

Κι όμως, υπάρχουν ακόμα αμφισβητίες που δεν πιστεύουν ότι την 11η Σεπτεμβρίου 2001 μια ομάδα τρομοκρατών κατάφεραν να αιματοκυλίσουν την πανίσχυρη υπερδύναμη.

Παρά τη σωρεία των ψύχραιμων και ανεξάρτητων εκθέσεων που έριξαν άπλετο φως στα ζοφερά τεκταινόμενα, το συλλογικό φαντασιακό συνεχίζει να αναζητεί «εναλλακτικές» ερμηνείες της επίθεσης.

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, κενά και παραλείψεις στις επίσημες εκθέσεις χαρίζουν απλόχερα τροφή στη φημολογία και τα σενάρια συνωμοσίας, την ίδια στιγμή που η επίσημη κυβερνητική άρνηση σε μια σειρά από «αθώα» γεγονότα συσκοτίζει το τοπίο ακόμα περισσότερο.

Οι δύο επίσημες εκθέσεις για την τραγωδία, που συντάχθηκαν με κρατική εντολή και επιδόθηκαν στα αρμόδια όργανα (Λευκός Οίκος, Κογκρέσο και Ανώτατο Δικαστήριο), τα αναντίρρητα ντοκουμέντα, οι χιλιάδες εργατοώρες της έρευνας, οι απόψεις εκατοντάδων ειδικών, οι ανακρίσεις ακόμα περισσότερων ανθρώπων και το τόσο υλικό με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων δεν θα μπορούσαν να συμφωνούν σε όλα, κι εκεί ακριβώς εδράζεται το «παράξενο» της υπόθεσης.

Κι έτσι πολλοί μιλούν πλέον ανοιχτά, με τη δεκαετία που μας χωρίζει από το αποτρόπαιο χτύπημα να παρέχει το κατάλληλο κλίμα, για μια σειρά γεγονότων που ανατρέπουν την καθιερωμένη ιστορία. Στο πλαίσιο αυτό, πύραυλος χτύπησε το Πεντάγωνο και όχι το Boeing 757, την ίδια στιγμή που η αμερικανική αεροπορία καθήλωσε τη μοιραία εκείνη μέρα στο έδαφος τη δύναμη πυρός της. Ταυτοχρόνως, το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου κατεδαφίστηκε μαεστρικά από τους ίδιους τους Αμερικανούς.

Παρά το κλίμα που δημιουργούν οι απανταχού συνωμοσιολόγοι, ένα είναι σίγουρο: τα ερωτήματα και οι αμφιβολίες για την επίσημη εκδοχή του τρομοκρατικού χτυπήματος, που ασπάστηκε τόσο η κυβέρνηση Μπους όσο και η διακυβέρνηση Ομπάμα, παραμένουν, με τις συμπτώσεις και τις ακόμα πιο ανεξήγητες παραλείψεις των κυβερνητικών εκθέσεων να ρίχνουν τη σκιά τους στην πραγματικότητα.

Ας δούμε λοιπόν τους γνωστότερους μύθους αλλά και μερικές αλήθειες που παραλείφθηκαν από τα ντοκουμέντα της επίθεσης...

Η αμερικανική Αεροπορία διατάχθηκε να καθηλώσει τα αεροπλάνα της

Ο μύθος προστάζει ότι η Αεροπορία έλαβε κυβερνητική εντολή να παραμείνει παροπλισμένη στο έδαφος, επιτρέποντας στην πλοκή να ξεδιπλωθεί σε όλη της τη ζοφερή μεγαλοπρέπεια. Η πραγματικότητα ωστόσο είναι άλλη: πράγματι, μόλις 14 μαχητικά αεροσκάφη τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού σε όλες τις 48 ηπειρωτικές πολιτείες των ΗΠΑ(!), ο λόγος όμως δεν ήταν συνωμοσιολογικός. Μιλάμε για το 2001 και δεν υπήρχε εγκατεστημένο δίκτυο ή σύστημα συναγερμού που να ενημερώνει για χαμένα πολιτικά αεροσκάφη. Το σύστημα που λειτουργούσε θεώρησε ότι οι αεροπειρατές, κατά την πάγια τακτική, θα προέβαιναν σε αιτήματα. Εντολή μια φορά για καθήλωση της Πολεμικής Αεροπορίας δεν δόθηκε ποτέ. Σύμφωνα βέβαια με άλλο σενάριο, στις 11 Σεπτεμβρίου ήταν προγραμματισμένη γιγαντιαία πολεμική άσκηση των ΗΠΑ, με το σύνολο σχεδόν της αεροπορικής δύναμης να βρίσκεται σε Καναδά και Αλάσκα, αφήνοντας μόνο 14 αεροσκάφη για την αεράμυνα των ΗΠΑ...

Το Empire State Building δεν κατεδαφίστηκε το 1945 όταν συγκρούστηκε πάνω του ένα B-25. Γιατί λοιπόν έπεσε σαν χάρτινος πύργος το νεότερο Κέντρο Εμπορίου;

Πράγματι, ένα βομβαρδιστικό Β-25 προσέκρουσε πάνω στον θρυλικό ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης στα τέλη του Β' Παγκοσμίου και το κτίριο παρέμεινε αγέρωχο. Το Empire State βέβαια είναι κατασκευασμένο από κολώνες οπλισμένου σκυροδέματος, θωρακισμένο επιπλέον με ένα παχύ στρώμα εξωτερικής τοιχοποιίας. Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, κατασκευασμένο το 1970, ανεγέρθηκε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, με τον πυρήνα που φέρει το κύριο βάρος στο κέντρο του, περιβαλλόμενο από ένα λεπτό εξωτερικό περίβλημα, σαφώς πιο τρωτό σε σύγκρουση από τον περίφημο ουρανοξύστη...

Η θερμοκρασία της πυρκαγιάς που προκλήθηκε από τα καύσιμα των αεροσκαφών δεν θα μπορούσε να λιώσει το ατσάλι

Για να καταρρεύσει ένα χαλύβδινος ουρανοξύστης δεν είναι ανάγκη να λιώσει το ατσάλι, φτάνει να χάσει το χαλύβδινο πλαίσιό του λίγη από τη δομική του αντοχή. Η θερμοκρασία της φωτιάς ανήλθε στους 1.000 βαθμούς Κελσίου, φτάνοντας σε σημείο δηλαδή που ο χάλυβας χάνει το 90% σχεδόν της δύναμής του. Και βέβαια η φωτιά δεν περιορίστηκε μόνο στα καύσιμα, κατακαίοντας χαλιά, κουρτίνες, έπιπλα και χαρτική ύλη, δημιουργώντας μια πύρινη κόλαση που κράτησε σαφώς περισσότερο από την πυρά των αναφλεγόμενων καυσίμων.

Θερμίτης βρέθηκε στους πύργους, γεγονός που «μυρίζει» ελεγχόμενη έκρηξη

Εδώ ο συνωμοσιολόγος κάνει κυριολεκτικά πάρτι: το υλικό που παραθέτει για να επιβεβαιώσει τη θεωρία του είναι ο θερμίτης, ένα κράμα αλουμινίου που υπάρχει ωστόσο και στα αεριωθούμενα αεροπλάνα. Όσο για την ποσότητα θερμίτη που θα ήταν ικανή να προκαλέσει τόσο εκτεταμένη ζημιά στον σκελετό του Πύργου 2, έχει υπολογιστεί σε μερικούς τόνους!

Πυραυλικό χτύπημα έβλαψε το Πεντάγωνο, όχι αεροπλάνο

Εκατοντάδες άνθρωποι έγιναν μάρτυρες του αεροπλάνου που έπεσε πάνω στο Πεντάγωνο, ενώ τουλάχιστον δύο επιβάτες της μοιραίας πτήσης τηλεφώνησαν στους οικείους τους ενημερώνοντάς τους για την αεροπειρατεία. Οι συνωμοσιολόγοι ωστόσο επιμένουν, κάνοντας λόγο για τις τρύπες που δημιουργήθηκαν στο κτίριο και παραείναι μικρές για να έχουν λέει προκληθεί από το θεόρατο Boeing 757, παρά το γεγονός ότι συντρίμμια του αεροσκάφους ανασύρθηκαν τόσο μέσα από το Πεντάγωνο όσο και στον προαύλιο χώρο...

Η Πτήση 93 καταρρίφθηκε

Τα μητρώα των αντίστοιχων κρατικών υπηρεσιών υποδεικνύουν ότι δεν δόθηκε ποτέ εντολή για κατάρριψη της Πτήσης 93, κι αυτό εξαιτίας της κακής επικοινωνίας των αρμόδιων φορέων μέσα στον πανικό. Όταν το αεροπλάνο συνετρίβη, η αμερικανική αεράμυνα δεν γνώριζε καν ότι είχε καταληφθεί από αεροπειρατές!

Και τώρα που οι διαπρεπέστεροι μύθοι για τη φρικιαστική επίθεση καταρρίφθηκαν, ας δούμε τα «παράξενα» και τις συμπτώσεις που δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ...

Τα «προεόρτια» της επίθεσης

Τον Αύγουστο του 1997, κρατική αμερικανική υπηρεσία εκδίδει το εγχειρίδιο «Άμεση Απάντηση στην Τρομοκρατία», με τους Δίδυμους Πύργους να φιγουράρουν ως ο Νο 1 στόχος για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα. Η έκθεση θα κατέληγε σε γιγαντιαία άσκηση για την αποτροπή αεροπειρατείας σε αεροσκάφη που κατευθύνονται στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και το Πεντάγωνο, δύο χρόνια αργότερα. Τον Ιούνιο του 2000, το υπουργείο Άμυνας εκδίδει τον δικό του αντιτρομοκρατικό οδηγό, όπου πάλι οι Δίδυμοι Πύργοι αποτελούν κύριο στόχο...

Το νέο Περλ Χάρμπορ και η μετάλλαξη της αμερικανικής άμυνας

Τον Σεπτέμβριο του 2000, η κρατική υπηρεσία που επεξεργαζόταν το «Σχεδιάγραμμα για έναν Νέο Αμερικανικό Αιώνα» συντάσσει την έκθεση «Ανασύσταση της Αμερικανικής Άμυνας», στην οποία σημειώνεται με νόημα ότι αν δεν υπάρξει «ένα νέο Περλ Χάρμπορ», ένα γεγονός κολοσσιαίου αντίκτυπου δηλαδή, η διαδικασία για τη μετάπλαση τόσο της αμερικανικής άμυνας όσο και του δόγματος θα είναι αργή και εξαντλητική. Στο πλαίσιο αυτό, το Πεντάγωνο κάνει την πρώτη άσκηση ετοιμότητας (MASCAL) τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, με το σενάριο να μοιάζει εφιαλτικά προφητικό: ένα αεροπλάνο Boeing 757 πέφτει πάνω στο Πεντάγωνο! Ο πιλότος της αμερικανικής αεροπορίας, αποσπασμένος στο Πεντάγωνο, Charles Burlingame, παίρνει μέρος στη στρατιωτική άσκηση, λίγο αργότερα ωστόσο βρίσκεται εκτός Στρατού, απασχολούμενος πλέον ως κυβερνήτης της American Airlines. Κι όμως, έναν χρόνο αργότερα θα είναι ο μοιραίος πιλότος του αεροσκάφους Boeing 757 της American Airlines που έπεσε πάνω στο Πεντάγωνο...

Οι Πύργοι είχαν τη δική τους ιστορία

Στις 24 Ιουλίου 2001, έξι μόλις εβδομάδες πριν από το χτύπημα, ο ιδιοκτήτης των Δίδυμων Πύργων Larry Silverstein νοικιάζει για 99 χρόνια το συγκρότημα, έναντι 3,2 δισ. δολαρίων, υπογράφοντας ταυτοχρόνως ασφαλιστήριο συμβόλαιο 3,5 δισ. δολαρίων, που δεν παραλείπει βέβαια να καλύπτει τον ιδιοκτήτη και από τρομοκρατική επίθεση. Και βέβαια λίγο μετά, στις 6 Σεπτεμβρίου, απομακρύνθηκαν ανεξήγητα από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου οι σκύλοι ανίχνευσης, ενώ ταυτοχρόνως σταματά και η βάρδια των φρουρών ασφαλείας.

Ακυρώσεις αεροπορικών ταξιδιών και άλλες περιπέτειες

Εντελώς αναπάντεχα, στις 6 Σεπτεμβρίου η μετοχή της American Airlines καταποντίζεται στο χρηματιστήριο, ενώ 4 μέρες αργότερα, στις 10 Σεπτεμβρίου, το περιοδικό Newsweek αναρωτιόταν από τις σελίδες του γιατί ακύρωναν μαζικά τα προγραμματισμένα για την επόμενη μέρα αεροπορικά ταξίδια τους ανώτατα στελέχη του Πενταγώνου. Επίσης στις 10 του Σεπτέμβρη, η Κοντολίζα Ράις, επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, φέρεται να τηλεφωνεί στον δήμαρχο του Σαν Φρανσίσκο Willie Brown και να τον αποτρέπει από το να ταξιδέψει με αεροπλάνο την επόμενη μέρα...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

57
σχόλια
 1. avatar XΧX

  Καλά όλα τα άλλα που γράφετε...αλλά τα συντρίμμια που ανασύρθηκαν από το Πεντάγωνο θα μας τα δείξετε κι εμάς;;;

 2. avatar Dim

  Δειτε το ZEITGEIST! Θα ενημερωθειτε για ολα! Ειναι οτι καλυτερο!

 3. avatar Dim Kent

  Εκ των έσω ήταν... όσοι πιστεύουν το αντίθετο, απλά έχουν παραπλανηθεί.

  1. avatar Dim

   Μην ανησυχεις ακομη και οι ιδιοι οι Αμερικανοι εχουν πειστει γι αυτο. Το γνωριζουν.

 4. avatar Dim

  Απορω εσεις στο newsbeast....που ξερετε ποια ειναι μυθοι και ποια ειναι αληθειες και μας το λετε?? Και που ξερετε οτι ειναι ετσι κι δεν ειναι αλλιως?? Ποιος σας ενημερωσε?? Tο BBC...?

 5. avatar EKSWGHINOS

  ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΠΑ ΕΜΕΙΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕ 14 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΓΙΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ...ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ? ΕΛΕΟΣ.

 6. avatar Madrugada

  Δεν το παίζω ειδικός έστω όλα τα παραπάνω σωστά ...αφού έλιωσε το αεροπλάνο πως στο καλό βρήκαν το διαβατήριο ενός τρομοκράτη πεσμένο στο δρόμο άθικτο 2 ώρες μετά ??? Επίσης το NORAD λειτουργούσε από την εποχή του ψυχρού πολέμου αλλά παρόλα αυτά έστειλε αεροπλάνα προς την θάλασσα για αναζήτηση

 7. avatar ugin

  Το wtc7 γιατί έπεσε??? Μάλλον από τη στεναχώρια του γι αυτό που συνέβει στα δίδυμα αδελφάκια του...

 8. avatar andrew

  Πώς το Boeing 757 έπεσε στο λιγότερο σημαντικό τομέα του Πενταγώνου δε μασ το λέει.

  1. avatar Madrugada

   και ότι και αν ήταν αυτό που έπεσε εκεί πίστεψε με είχε καλύτερη γωνία να χτυπήσει τον λευκό οίκο ο οποίος απέχει μόλις 2 ,5 από εκεί

 9. avatar spylab

  “It pays to keep an open mind, but not so open your brains fall out.” ― Carl Sagan.

 10. avatar losromi

  Είναι προφανές ότι πρόκειται για ελεγχόμενη κατεδάφιση. Σχεδόν σε όλα τα επίσημα βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι εκρήξεις που είναι συγχρονισμένες και πραγματοποιούνται σε σημεία κατεδάφισης. Το τρίτο κτήριο (πύργος 7) επίσης κατεδαφίζεται χωρίς να έχει συγκρουστεί με αεροπλάνο. Είναι πράγματι πολύ κρίμα να έχει μειωθεί τόσο πολύ η ανθρώπινη αντίληψη. Ακόμα και σε προφανή γεγονότα δε μπορούμε να δούμε πέρα από εκείνο που μας σερβίρουν...

 11. avatar barcapanos777

  είναι ένα καλό ντοκιμαντέρ μπορείτε να το δείτε είναι πολύ καλό
  911 Δίδυμοι Πύργοι Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ

 12. avatar ο Άλλος

  υπάρχει διεθνείς τρομοκρατία.... λέγεται C.I.A.

 13. avatar Barak O bamias

  Για το πύργο 7 δε γίνεται αναφορά. Ένας ολόκληρος ουρανοξύστης πού δε χτυπήθηκε από αεροπλάνο έπεσε σαν χάρτινος πύργος. Η θεωρία ότι έπιασε φωτιά το κτήριο κ έπεσε στο βάρος του δε στέκει. κάθε όροφος έπεφτε στον άλλο σε διάρκεια 1 δευτερολέπτου, ο πύργος έκανε ελεύθερη πτώση. Σε δέκα δευτερόλεπτα έγινε σόπατο. Μόνο σε ελγεγχόμενες κατεδαφίσεις πέφτει τόσο γρήγορα ένα κτήριο. Μια αφορμή ψάχνανε να κάνουν το πόλεμό τους στη Μέση Ανατολή. Κ τη βρήκαν. Πολεμάνε όπως μπορούν τη δήθεν τρομοκρατία που οι ίδιοι δημιούργησαν. Τεσπα, όποιος δε πιστεύει τα ΜΜΕ είναι πλέον συνωμωσιολόγος...

  1. avatar giannis

   Τα χαλύβδινα κτήρια πέφτουν απότομα διότι ο χάλυβας στους 700 βαθμούς χάνει το μεγαλυτερο ποσοστό της αντοχής του, Για αυτο και οι πυροσβέστες δεν μπαίνουν σε φλεγομενα μεταλλικά κτήρια.

 14. avatar gkarastergios

  την αληθεια δεν θα την μαθουμε ποτε διοτι την αληθεια την ξερουν αυτοι που φτιαχνουν το σκηνικο και μετα ριχνουν διαφορα πυροτεχνηματα, ωστε οι θεωριες συνομωσιας να γεννιουνται.
  καποτε υπηρχε μια ταινια με τον νταστιν χοφμαν με θεμα τον πολεμο στην γιουγκοσλαβια. και πως ενας αμερικανος σκηνοθετης επεισε εκκατομυρια ανθρωπους, για σκηνικα στον πολεμο, με φοντο τις μαχες στην γιουγκοσλαβια,ενω τις δημιουργιουσε ,στο στουντιο .
  εγω προσωπικα πιστευω οτι στον βωμο της δημοκρατιας και των σουπερ μαρκετ!!!! 3000 ανθρωποι δεν ειναι τιποτα για την αμερικη σχεδον τοσοι πεθαινουν καθε μηνα απο συμπλοκες με συμμοριες κτλ. οποτε τιποτα να μη θεωρειται τυχαιο ειτε λεγεται αμερικη ειτε ρωσια ειτε κινα ειτε κορεα κτλ. δειτε τι γινεται στα φαρμακα καλη δυναμη σε ολους....

  1. avatar C.North

   Wag the dog, μαλλον λες...

 15. avatar gkarastergios

  την αληθεια δεν θα την μαθουμε ποτε διοτι την αληθεια την ξερουν αυτοι που φτιαχνουν το σκηνικο και μετα ριχνουν διαφορα πυροτεχνηματα, ωστε οι θεωριες συνομωσιας να γεννιουνται.
  καποτε υπηρχε μια ταινια με τον νταστιν χοφμαν με θεμα τον πολεμο στην γιουγκοσλαβια. και πως ενας αμερικανος σκηνοθετης επεισε εκκατομυρια ανθρωπους, για σκηνικα στον πολεμο, με φοντο τις μαχες στην γιουγκοσλαβια,ενω τις δημιουργιουσε ,στο στουντιο .
  εγω προσωπικα πιστευω οτι στον βωμο της δημοκρατιας και των σουπερ μαρκετ!!!! 3000 ανθρωποι δεν ειναι τιποτα για την αμερικη σχεδον τοσοι πεθαινουν καθε μηνα απο συμπλοκες με συμμοριες κτλ. οποτε τιποτα να μη θεωρειται τυχαιο ειτε λεγεται αμερικη ειτε ρωσια ειτε κινα ειτε κορεα κτλ. δειτε τι γινεται στα φαρμακα καλη δυναμη σε ολους....

 16. avatar batman

  Προβοκάτσιες (μικρές ή μεγάλες) συμβαίνουν κάθε μέρα σε όλες τις χώρες,
  Το ζήτημα είναι αν διαθέτουμε
  Α) την πνευματική-νοητική δυνατότητητα να τις αντιληφθούμε
  β)και αν έχουμε (όσοι τις αντιλαμβάνονται) τα ενωτικά-οικονομικά-αδερφικά "κότσια" για να τις αμφισβητήσουμε και τις αντικρούσουμε !
  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΦΙΛΙΑ !!!!!!

 17. avatar giannis

  Ενα παρόμοιο γεγονός συνέβει στην Ρωσία λίγο πριν. Τσετσένοι τρομοκράτες είχαν ανατινάξει μια πολυκατοικία στην Μόσχα σκοτώνοντας τριακόσια άτομα. Αυτό ήταν αφορμή για την εισβολή στην Τσετσενία. Οπως και η καταστροφή των δίδυμων πύργων αποτέλεσε την δικαιολογημένη αφορμή για την επέμβαση στο Αφγανιστάν. Οσο για τους πύργους το μοντέλο κατασκευής τους εμοιζε με σωλήνα όπου τα φέροντα στοιχεία ήταν στην περίμετρο. Ισχύει όντως ότι ο χάλυβας χάνει στην φωτιά μεγάλο ποσοστό της αντοχής του.

 18. avatar nefeli

  φρίκη !!!!!

 19. avatar sakis

  οι Αμερικανοί είναι αδίστακτοι και θα μπορούσαν να κάνουν τα πάντα,μεταξύ αυτων και να θυσιάσουν 3000 Αμερικανάκια για να πετύχου τον στόχο τους.Αυτοί [...] και το παίρνουν είδηση και δεν πήραν πρέφα τι χοντρό ετοίμαζαν η αλ κάιντα?

  1. avatar batman

   Ρε μεγάλε, εδώ ΘΥΣΙΑΣΑΝ δεκάδες χιλιάδες στο ΒΙΕΤΝΑΜ, χωρίς κανένα πρόσχημα, εδώ θα δίσταζαν ?
   ΠΟΛΥ μικρό και βολικά (για τα δικά τους δεδομένα) τίμημα !

  2. avatar nefeli

   έλεος λε [...] !!!

 20. avatar spylab

  Η πτηση American Airlines Flight 77 με 59 ατομα (που επεσε στο πενταγωνο) τι απεγινε βρε παιδια ?
  Τα τμηματα αεροπλανου και το ανθρωπινο υλικο που ταυτοποιηθηκε με τους επιβατες που βρεθηκε?
  Για να μην πουμε για το ιχνος του ρανταρ τους μαρτυρες κλπ
  Τι επιχειρηματα ρε Kontkrist? Για τις χιλιοειπωμενες βλακειες των θεωριων συνωμοσιας λες?
  Αβυσσος η βλακεια...τι να πω αλλο...?

  1. avatar seaman

   Αν μπορείς πες που θα βρούμε ένα βίντεο που να δείχνει το αεροπλάνο ή μια φωτογραφία που να δείχνει το κατεστραμμένο αεροπλάνο... Σε όλες τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, ακόμα και σε αυτές αμέσως μετά το συμβάν δεν φαίνεται τίποτα. Καθόλου συντρίμμια. Ούτε φτερά, ούτε άκατος, τίποτα. Είπανε μετά πως βρήκανε ένα κομμάτι από τροχό....

   1. avatar spylab

    Τα συντριμμια του αεροπλανου να ψαξουμε ή για εγκεφαλικη ουσια σε αδεια κρανια?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει