Έκλεβε τράπεζες στα διαλείμματα της δουλειάς, ενώ ήταν τύφλα στο μεθύσι

Η ιστορία αποκαλύφθηκε μετά από 40 χρόνια


ΚΟΣΜΟΣ
12:31
16/12/2019
Έκλεβε τράπεζες στα διαλείμματα της δουλειάς, ενώ ήταν τύφλα στο μεθύσι
2
loading

Διπλή ζωή ζούσε ο 70χρονος Ross Oliver McCarthy ο οποίος, την εποχή που δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο έκλεβε και τράπεζες!

Ο 70χρονος κατηγορείται για 8 ληστείες τραπεζών στο Σίδνεϊ που έγιναν το 1977 και 1978, αλλά ταυτοποιήθηκαν 40 χρόνια μετά. Από τις ληστείες είχε βγάλει περίπου 7.000 ευρώ.

Ο συνταξιούχος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου ενώ καθόταν στο σαλόνι του σπιτιού του με τη γυναίκα του, που δεν είχε ποτέ καταλάβει τις παρανομίες του συζύγου της.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο ο Ross έκλεβε τις τράπεζες ενώ ήταν μεθυσμένος και οι περισσότερες ληστείες είχαν γίνει μετά τα μεσημεριανά διαλλείματα που έκανε στη δουλειά, όπου έπινε ένα ποτάκι!

Η γυναίκα και η αδερφή του φανερώς σοκαρισμένες δήλωσαν ότι δεν ήξεραν τι έκανε ο 70χρονος όταν ήταν νεότερος.

Ο Ross συνήθιζε να μπαίνει στις τράπεζες και να αφήνει στο ταμείο ένα σημείωμα που έλεγε ότι κρατάει όπλο. Το 2010 είχε κατηγορηθεί για απάτη και τα αποτυπώματα που του πήρε τότε η Αστυνομία ήταν τα ίδια με αυτά που υπήρχαν πάνω στα σημειώματα των ληστειών.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του έχει σταματήσει το αλκοόλ εδώ και 30 χρόνια, έχει κατάθλιψη, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας και έχει υποβληθεί σε αφαίρεση νεφρού.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar MOUSSAS

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ?

  2. avatar 33

    «Δούλεψε να φας και κλέψε να 'χεις»

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει