Ένας 12χρονος έχασε τη ζωή του στο Έσεξ, όταν αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας ασυνείδητος, παρέσυρε πολλά παιδιά κοντά σε σχολείο.

Άλλοι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν το όχημα έπεσε πάνω σε μια ομάδα παιδιών έξω από το Λύκειο Ντέμπντεν. Μεταξύ αυτών, τρία αγόρια ηλικίας 13 και 15 χρονών, μια 16χρονη μαθήτρια και μια 23χρονη γυναίκα.

Το περιστατικό συνέβη όταν το όχημα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε τα παιδιά, την έφηβη και τη γυναίκα έξω από το σχολείο σχολείο αυτό. Μάλιστα, ο οδηγός δεν σταμάτησε, αλλά προσπάθησε να διαφύγει.

Ο πατέρας μιας κοπέλας που χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο, είπε στην Essex Live: «Η κόρη μου είναι ασφαλής, αλλά ο καθρέφτης της δημιούργησε ένα μεγάλο τραύμα. Η φίλη της κόρης μου προσέκρουσε στο καπό, πριν ένα άλλο αγόρι χτυπήσει πολύ άσχημα».

Ο δράστης του τροχαίου δυστυχήματος, ένας 51χρονος άνδρας, συνελήφθη. Σύμφωνα με την Αστυνομία του Έσεξ έκανε γνωστό πως εναντίον του απαγγέλθηκαν έξι κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μια για πρόκληση θανάτου από επικίνδυνη οδήγηση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι συνέπειες που θα έχει θα είναι ακόμη μεγαλύτερες, καθώς οι τραυματισμοί που προκάλεσε με την οδήγησή του και το γεγονός ότι δεν σταμάτησε στο μέρος του δυστυχήματος, συνέβησαν ενώ ο ίδιος οδηγούσε χωρίς ασφάλεια.