Σε διανομή τροφίμων και ρούχων στη Πλατεία Αττικής προχωρά την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα εξής:

«Ενάντια στην αισχρή επίδειξη μίσους του αντεθνικού Καθεστώτος των υποτακτικών της Τρόικα και του ΔΝΤ προς τον Ελληνικό Λαό, με μέτρα άδικα τα οποία τον εξαθλιώνουν, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή με υψηλό το αίσθημα της εθνικής ευθύνης, συνεχίζει παρά την πολεμική των εχθρών του Λαού μας, τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στα πλαίσια αυτά, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα οργανώσει την Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 18.00, μεγάλη διανομή τροφίμων στην πλατεία Αττικής. Οι Χρυσαυγίτισσες και οι Χρυσαυγίτες, θα διανείμουν σε ελληνικές οικογένειες τρόφιμα και ρούχα για να ικανοποιήσουν στο μέτρο του δυνατού, τις τεράστιες ανάγκες του Λαού μας. Σε αντίθεση με τα κόμματα της ρεμούλας, της μίζας και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, η Χρυσή Αυγή, παραμένει απαρέγκλιτα στην πάγια θέση της πως τα χρήματα του Ελληνικού Λαού, επιστρέφουν στο λαό!

Όταν η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου εκτελεί πειθήνια της καταστροφικές εντολές των ξένων, όταν η Αριστερά σφυρίζει αδιάφορα συμπαραστεκόμενη μόνο σε λαθροεισβολείς, η Χρυσή Αυγή στέκει περήφανα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού και διατρανώνει πως κανένας Έλληνας δεν είναι μόνος!».