Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση σε ένα φαστ φουντ στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, χθες βράδυ, με επίκεντρο ένα… σάντουιτς με κοτόπουλο.

Όπως περιγράφει η New York Post, ένας άνδρας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα έναν άλλο άνδρα μέσα στο φαστ φουντ, κι αυτό για ένα σάντουιτς με κοτόπουλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επίθεση έγινε μία ημέρα μετά την επαναφορά του σάντουιτς στο μενού της αλυσίδας εστιατορίων.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο βρήκαν το θύμα στο πάρκινγκ του καταστήματος. Ο άτυχος άνδρας, που είχε δεχθεί τη μοιραία μαχαιριά, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα είχε πρωτοπαρουσιάσει το σάντουιτς με κοτόπουλο τον Αύγουστο, προσελκύοντας πολύ κόσμο. Σύντομα όμως χρειάστηκε να βγάλει το σάντουιτς από το μενού, επειδή δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στη ζήτηση!

Προκειμένου να επαναφέρει το σάντουιτς στο μενού, και να καταφέρει αυτή τη φορά να ανταποκριθεί στη ζήτηση, η εταιρεία στην οποία ανήκει η αλυσίδα πρόσθεσε 400 εργαζόμενους στο προσωπικό της.

«Την πρώτη φορά δεν ήμαστε έτοιμοι» είχε πει ο CEO της εταιρείας στο Bloomberg στο πρώτο λανσάρισμα του πολυπόθητου σάντουιτς.