Φάκελο στις Αρχές από τον Ακιντζί με τις απειλές που δέχεται

«Θα γίνει τάχιστα αυτό που πρέπει»


ΚΟΣΜΟΣ
21:18
17/10/2019
Φάκελο στις Αρχές από τον Ακιντζί με τις απειλές που δέχεται
loading

Εκπρόσωποι του Μουσταφά Ακιντζί επέδωσαν σήμερα σε «Αστυνομία» και «Εισαγγελία» για φάκελο με στοιχεία για τις απειλές, τις ύβρεις και τις επιθέσεις που δέχθηκε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης.

Ο «υφυπουργός παρά τω προέδρω», Γκιουρντά Χιουντάογλου, έδωσε στον φάκελο στον «γενικό εισαγγελέα» και ο «διευθυντής του γραφείου του προέδρου», Τζενκ Γκιουρτζιάγ στον «αρχηγό της Αστυνομίας». Ο ίδιος φάκελος δόθηκε και στην τουρκική «πρεσβεία» στη Λευκωσία.

Όπως μεταφέρεται από τα κατεχόμενα και σύμφωνα με το ΚΥΠΕ και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε ανακοίνωση της «προεδρίας» αναφέρεται ότι με τον φάκελο που παραδόθηκε και στους δύο «θεσμούς» ζητείται η λήψη μέτρων εναντίον των ατόμων που έχουν απειλήσει την ζωή του Ακιντζί και της οικογένειάς του.

Πολλοί είναι χρήστες ενεργών λογαριασμών στην Τουρκία, ενώ υπάρχουν και υπήκοοι του ψευδοκράτους, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο «αρχηγός της Αστυνομίας», Σουλεϊμάν Μανάβογλου, ανέφερε ότι ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για το θέμα και ο φάκελος με τα στοιχεία αυτά θα προστεθεί στην έρευνά του και «θα γίνει τάχιστα αυτό που πρέπει». Ο δε «γενικός εισαγγελέας», Μπεχίτς Οζτούρκ, ανέφερε ότι θα εργαστούν με ευαισθησία πάνω στο θέμα.

Χωρίς καθυστέρηση, αναφέρεται στην ανακοίνωση, κάνοντας τις απαραίτητες τεχνολογικές διαπιστώσεις και για άλλα παρόμοια μηνύματα (αναρτήσεις) από τις αρμόδιες υπηρεσίες της «Αστυνομίας», θα γίνουν όλες οι αναγκαίες νομικές διαδικασίες εναντίον αυτών που έκαναν τις αναρτήσεις.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει