Το Downton Abbey ανοίγει τις πύλες του για δύο θαυμαστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς και της ταινίας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν στο διάσημο κάστρο για μία βραδιά.

Τα γυρίσματα της σειράς και της ταινίας έγιναν στο κάστρο Highclere στο Χαμσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας και με την ευκαιρία της προβολής της ταινία το κτήμα, μέσω γνωστής πλατφόρμας βραχυχρόνιας ενοικίασης θα φιλοξενήσει ένα ζευγάρι το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Independen.

Ο κόμης και η κόμισσα του Carnarvon, οι οποίοι είναι οι ιδιοκτήτες του κτήματος, θα προσκαλέσουν για ένα κοκτέιλ το τυχερό ζευγάρι στο σαλόνι του κάστρου, λίγο πριν το δείπνο το οποίο θα σερβιριστεί στην κεντρική τραπεζαρία από τον μπάτλερ του κάστρου Highclere, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η μοναδική αυτή εμπειρία θα κοστίσει στο ζευγάρι 150 αγγλικές λίρες.

Το Κάστρο Highclere βρίσκεται στην οικογένεια Carnarvon από το 1679 και έχει πλούσια ιστορία.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα βραχυχρόνιας ενοικίασης τα στοιχεία για την καταχώριση θα είναι διαθέσιμα από σήμερα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους από το μεσημέρι της Τρίτης 1 Οκτωβρίου.

Οι αιτούντες θα πρέπει να διαθέτουν λογαριασμό Airbnb και να έχουν λάβει θετικές κριτικές από προηγούμενες κρατήσεις τους.

Ακόμα θα πρέπει να αποδείξουν την αγάπη τους για το Downton Abbey μέσα από μία επιστολή που θα αποστείλουν στην εταιρεία.

Την τελική επιλογή για το τυχερό ζευγάρι θα κάνουν ο κόμης και η κόμισσα του Carnarvon.