Υπάλληλοι εστιατορίου πιάστηκαν «να πλένουν μαγειρικά σκεύη» σε λίμνη

Μια σειρά από βίντεο εμφανίστηκε αρχικά στο Facebook, έφτασαν όμως και στους ελεγκτές δημόσιας υγείας


ΚΟΣΜΟΣ
17:22
28/08/2019
Υπάλληλοι εστιατορίου πιάστηκαν «να πλένουν μαγειρικά σκεύη» σε λίμνη
1
loading

Λίγες μόλις ώρες αφότου οι υπάλληλοί του καταγράφηκαν σε βίντεο «να πλένουν μαγειρικά σκεύη» σε μια λίμνη, το κινεζικό εστιατόριο άνοιξε για τους πελάτες του.

Οι εργαζόμενοι σε ένα κινεζικό εστιατόριο στο Νάσβιλ των ΗΠΑ καταγράφηκαν να πλένουν κατσαρόλες, σχάρες, ακόμη και χαλάκια στις όχθες μιας λίμνης, σύμφωνα με το NewsChannel5.

Μια σειρά από βίντεο εμφανίστηκε αρχικά στο Facebook, έφτασαν όμως στη συνέχεια στους ελεγκτές δημόσιας υγείας, που έκαναν μια επίσκεψη στο εστιατόριο την Τρίτη.

«Η εξήγησή τους ήταν ότι έπλεναν έναν σωλήνα που είχε μαζέψει λίπος και ήθελαν να τον πλύνουν για να μην καταλήξει στην αποχέτευσή τους», δήλωσε ο Hugh Atkins από το Γραφείο Υπηρεσιών Περιβαλλοντικής Υγείας. «Ήταν ενοχλητικό να βλέπεις κάτι τέτοιο».

Το εστιατόριο έκλεισε και διατάχθηκε να γίνει απολύμανση στα… πάντα. Όπως όμως αναφέρει η NYPost, το απόγευμα της ίδιας ημέρας το εστιατόριο άνοιξε και πάλι, έχοντας με μαγικό τρόπο λάβει την άδεια από την αρμόδια υπηρεσία.

«Αν οι πελάτες δουν το εστιατόριο ανοιχτό, σημαίνει ότι έχουμε αντιμετωπίσει το ζήτημα ικανοποιητικά», ανέφερε ο Atkins.

Ορισμένοι χρήστε των social media υποστήριξαν πως με τα βίντεο αυτά «καταστρέφεται η δουλειά ενός ανθρώπου, ενώ ένας πελάτης ανέφερε ότι «ποτέ δεν έχει αρρωστήσει από το φαγητό. Το εστιατόριο είναι καθαρό».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar nick-nick

    Α ρε μπιστ!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει