Ένα ζευγάρι από την Αριζόνα κινδύνεψε να χάσει την επιμέλεια των παιδιών του επειδή ένας υπερ-ευαίσθητος υπάλληλος φωτογραφείου θεώρησε… πορνογραφικές τις φωτογραφίες των δύο κοριτσιών με τα μπουρνούζια τους!

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε το 2008 όταν η οικογένεια Ντιμάρι έκανε διακοπές στο Σαν Ντιέγκο. Οι γονείς έβγαλαν πολλές φωτογραφίες με μία αναλογική μηχανή και έδωσαν τα φιλμ για εμφάνιση σε φωτογραφείο γνωστού πολυκαταστήματος.

Ο υπάλληλος είδε ανάμεσα στις φωτογραφίες και κάποιες στις οποίες τα τρία κοριτσάκια των Ντιμάρι ήταν στην μπανιέρα ή φορούσαν τα μπουρνούζια τους. Ο υπάλληλος ειδοποίησε την αστυνομία και κατήγγειλε το ζευγάρι για… παιδική πορνογραφία!

Οι δικαστές πήραν στα σοβαρά την καταγγελία και αφαίρεσαν από τους Ντιμάρι την επιμέλεια των παιδιών! Φυσικά το ζευγάρι επιδόθηκε σε έναν ανηλεή δικαστικό αγώνα και εν τέλει δικαιώθηκαν, αφού χρειάστηκε να δαπανήσουν 75.000 δολάρια σε δικηγόρους!

Τώρα, το ζευγάρι κινείται πλέον δικαστικά εναντίον του πολυκαταστήματος, κατηγορώντας τη διεύθυνσή του για ψυχική οδύνη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.