«Θα με παντρευτείς;», έγραφε το τατουάζ στο γόνατό του, έχοντας και δυο κουτάκια με «ναι» και «όχι» για την απάντησή της.

Έτσι έκανε τη μεγάλη ερώτηση ο 28χρονος αθλητής των μεικτών πολεμικών τεχνών Vince Murdock, με ένα τατουάζ που κάλυψε με επιδέσμους για να το κρύψει από την καλή του, την 25χρονη Kira Feightner.

Της έλεγε για 4 ολόκληρους μήνες πως είχε χτυπήσει στο γόνατο, μέχρι να βρει την ιδανική στιγμή για να γονατίσει. Και το έκανε σε μια ειδυλλιακή πεζοπορία στο βουνό. Μετά τη θετική έκβαση της πρότασης, επέστρεψε μάλιστα στο τατουατζίδικο για να σημειώσει την απάντηση στο «ναι»!

Ο Καλιφορνέζος Murdock τα κατάφερε και με το παραπάνω με την έκπληξη. Η καλή του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η πρότασή του μου πήρε το μυαλό. Αγαπά τα τατουάζ, κι έτσι η πρόταση έμοιαζε ιδανική γι’ αυτόν. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Δύο βδομάδες μετά, πήγαν παρέα στο τατουατζίδικο για να μπει το tick στο κουτάκι του «ναι» και οι δυο τους περιμένουν τώρα με ανυπομονησία το καλοκαίρι του 2020 για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας…