Η No1 δουλειά στις ΗΠΑ που αμείβεται με 108.000 δολάρια τον χρόνο

Η βαθμολογία καθορίζεται από τρεις παράγοντες


ΚΟΣΜΟΣ
17:58
07/05/2019
Η No1 δουλειά στις ΗΠΑ που αμείβεται με 108.000 δολάρια τον χρόνο
11
loading

Με την ανεργία στις ΗΠΑ να πέφτει τον Απρίλιο στα πιο χαμηλά επίπεδα των τελευταίων 49 ετών, πιθανότατα είναι η καλύτερη περίοδος για τους πολίτες της χώρας για να αναζητήσουν μια άλλη δουλειά.

Οι εταιρείες είναι πάντα πρόθυμες να χρησιμοποιήσουν πληροφορίες για να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους και να μάθουν περισσότερα για τους πελάτες τους, οπότε -κατά συνέπεια- οι αναλυτές δεδομένων είναι σε μεγάλη ζήτηση.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη δουλειά φιγουράρει στο Νο 1 ως «Best Jobs in America» του Glassdoor για το 2019, για τέταρτο σερί έτος. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι αυτοί έχουν μέσο ετήσιο μισθό ύψους 108.000 δολαρίων, αλλά το Glassdoor αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι η αύξηση των μισθών τους είναι ορατή.

Στη συγκεκριμένη λίστα ακολουθούν οι νοσηλευτές με 83.000 δολάρια ετησίως (στη δεύτερη θέση) και οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ στο με 82.000 δολάρια ανά έτος (στην τρίτη). Μάλιστα, στην αξιολόγηση δεν λαμβάνεται ως πρώτο κριτήριο ο μισθός, αλλά και άλλοι παράγοντες.

Πιο συγκεκριμένα, η βαθμολογία του «Glassdoor Job Score» καθορίζεται από τρεις παράγοντες: η δυνατότητα κέρδους (μέσος ετήσιος βασικός μισθός), η συνολική ικανοποίηση του εργαζόμενου από το αντικείμενό του και ο αριθμός των ανοιχτών θέσεων εργασίας. Για να γίνει σωστά η αξιολόγηση, πρέπει να ληφθούν υπόψη τουλάχιστον 100 εκθέσεις αποδοχών και τουλάχιστον 100 αξιολογήσεις ικανοποίησης εργασίας που μοιράζονται οι υπάλληλοι στις ΗΠΑ σε ένα έτος.

Σύμφωνα με τη New York Post, τα αποτελέσματα προκύπτουν από το αθροιστικό συνολικό ποσοστό αυτών των τριών κριτηρίων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

11
σχόλια
 1. avatar To Johnny of NY

  What is your occupation dear John and for who you work ,if I may ask?

  1. avatar John From NY

   Φίλε σε παγκόσμια ασφαλιστική δουλεύω και έχω κάπως καλή θέση. Δουλεύω από το 2011 σε ασφαλιστικες εδώ Αμερική αλλά είμαι αμερικανός. Το λέω γιατί κάποιοι λένε να έρθουν αλλά χωρίς χαρτιά παίζουν άλλοι μισθοί και είναι πολύ δύσκολα. Τώρα η εταιρεία πρέπει να συμπληρώσει 1 πάκο χαρτιά να δικαιολογήσει την πρόσληψη μη αμερικανού και είναι ασύμφορο ειδικά με το κόστος των δικηγόρων που τα συμπληρώνουν αυτά.
   Πριν ερθω εδώ είχα προϋπηρεσία από Ελλάδα 7 χρόνια αλλά δεν βοήθησε τρομερά απλά ξεκίνησα σε μια θέση πάνω από τον πάτο.
   Αν έχεις πρόγραμμα και ασκείς πίεση ανεβαίνεις. Αν κάθεσαι και περιμένεις καμία προαγωγή κλαφτα χαριλαε.

 2. avatar Ενώ εδώ…

  Κρατήσεις στην Ελλάδα για 100,000€ (αν τα βγάζει κάποιος!)

  Εισφορά ΙΚΑ 12480
  Φόρος εισοδήματος 31154
  Έκτακτη εισφορά 5228
  Καθαρό ετήσιο εισόδημα 51138

  1. avatar Ιησούς – Δε ριτέρν 2

   Καθαρό ετήσιο εισόδημα 51138, φτάνει και περισσεύει. «Ο εχων δυο χιλιάρικα μεταδοτω τω μη εχοντι»

 3. avatar Ενώ εδώ…

  Για να ξέρουμε δείτε παρακάτω ποιες είναι οι κρατήσεις στη Νέα Υόρκη για εισόδημα $100,000:

  Federal Income Tax $15,410
  State Income Tax $5,658
  Social Security $6,200
  Medicare Tax $1,450
  Καθαρό ετήσιο εισόδημα $71,282

 4. avatar Ενώ εδώ….

  Σου δινουν χαρτζιλίκι για μισθό, σου παίρνουν σχεδόν τα μισά από άμεσους φόρους υγεία και ασφάλεια , δε μπορείς να αποταμίευσεις και βγαίνεις στη σύνταξη με ψίχουλα που ούτε τον ΕΝΦΙΑ δεν θα μπορείς να πληρώσεις και σου ζητάνε συμμετοχή στα φάρμακα. Παράδεισος! (Επειδή έχω ζήσει εκεί, μιλάμε για άλλους μισθούς στη Νέα Υόρκη και δεν χρειάζεται να νοικιάζεις στο Manhattan. Παρεμπιπτόντως η έρευνα αφορά το σύνολο των ΗΠΑ και όχι μόνο τη Νέα Υόρκη)

  1. avatar καλύτερα να μας πείς

   γιατί έφυγες από εκεί

 5. avatar Usa?

  Καλά τα λένε καί ακούγεται καλά, αλλά δέν συμπεριλαβλανεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ίσως κάποιο ποσοστό, οι συντάξεις είναι απο ιδιωτικές τράπεζες (πρόγραμα αποταμίευσης), δέν υπάρχουν άδειες γία καλοκαίρι (μόνο χωρίς μισθό), οι νοσηλευτές αγοράζουν όλα τα εργαλεία τους μόνοι τους (στηθοσκόπια κλπ). Οπότε το ποσό πέφτει πολύ. Ίσως καί 30-35000 τον χρόνο. Βέβαια πάλι είναι καλός μισθός, αλά πάλι στην Νέα Υόρκη πληρώνεις τρελά λεφτά γιά μιά τρύπα, οπότε...

  1. avatar John From NY

   Δεν σου τα έχουν πει καλά. Η ασφάλιση είναι τέλεια εδώ αν είσαι σε ιδιωτικό τομέα όπως εγώ. Οι νοσηλευτές δουλεύουν σε κάνα North Shore που έχω πάει και έχουν ασφάλιση ιδιωτική αλλά όπως παντού πληρώνουν κάτι. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν δίνουν 20% ούτε καν 10% του μισθού τους. Εγώ δίνω 2 χιλιάρικα τον χρόνο και έχω και μερικά στην άκρη γιατί δεν καλύπτουν όλα 100%. Βέβαια πας σε ιδιωτικά νοσοκομεία και ιδιώτη γιατρό. Δεν έχουμε εδώ ΙΚΑ που ουτε απέξω δεν περνάς. Τώρα στις άδειες δεν είναι Ελλάδα αλλά σε νοσοκομεία παίρνουν 15 μέρες και άλλες 10 αν αρρωστήσουν. Εγώ έχω 25 μέρες τον χρόνο που δεν είναι καλά αλλά όχι ότι δεν έχω καθόλου. Επίσης να πω ότι η φορολόγηση είναι μικρότερη από Ελλάδα. Πληρώνω για 200 χιλιάρικα εισόδημα 15.5% στο κράτος. 6% για σύνταξη. Και 6% στην πολιτεία. Άρα σύνολο 27..5% για 200,000. Τώρα αν αυτά σου φαίνονται πολλά τι να πω.

   1. avatar NYC

    Και πληρωνεις federal tax 16.6% για 200k; Πολυ λιγα μου ακουγονται...τσεκαρε τα νουμερα σου. Αν οντως ειναι ετσι, πες μας πως το κατορθωνεις....

   2. avatar Και στο Ελλάντα παρόλο που έχουμε ΙΚΑ (ΕΟΠΠΥ) και κρατήσεις έχουμε αλλά και τίποτα δεν καλύπτουν – πληρώνουμε στο γιατρό ακόμα και στα δημόσια νοσοκομεία απογευματινό ραντεβού βέβαιι, γιατί πρωινό δεν βρίσκεις ποτέ. Επίσης έχει αυξηθεί η συμμετοχή και τα φάρμακα είναι πανάκριβα καθώς και οι εξετάσεις που μας παραπέμπουν αφού έχουμε πληρώσει παντού. Με λίγα λόγια εδώ στο Ελλαδιστάν είναι να μην αρρωστήσεις γιατί θα προτιμήσεις να πας κατευθείαν στον άλλο κόσμο. Όσο για σύνταξη … μάλλον πολύ μακριά πέφτει οπότε θα έχουμε τινάξει τα πέταλα…

    Και στο Ελλάντα παρόλο που έχουμε ΙΚΑ (ΕΟΠΠΥ) και κρατήσεις έχουμε αλλά και τίποτα δεν καλύπτουν - πληρώνουμε στο γιατρό ακόμα και στα δημόσια νοσοκομεία απογευματινό ραντεβού βέβαιι, γιατί πρωινό δεν βρίσκεις ποτέ. Επίσης έχει αυξηθεί η συμμετοχή και τα φάρμακα είναι πανάκριβα καθώς και οι εξετάσεις που μας παραπέμπουν αφού έχουμε πληρώσει παντού. Με λίγα λόγια εδώ στο Ελλαδιστάν είναι να μην αρρωστήσεις γιατί θα προτιμήσεις να πας κατευθείαν στον άλλο κόσμο. Όσο για σύνταξη ... μάλλον πολύ μακριά πέφτει οπότε θα έχουμε τινάξει τα πέταλα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει