Σοκ και παγωμάρα προκαλεί η εικόνα ενός κροκόδειλου που ξεπροβάλει από τα νερά ενός ποταμού, έχοντας στο στόμα του κάτι πολύ μακάβριο. Ήταν μέρος του σώματος του άτυχου Ντάρλιν Ουτί, ο οποίος κολύμπησε με αναπνευστήρα στα επικίνδυνα νερά, ώστε να καθαρίσει έναν υποβρύχιο σωλήνα κοντά στο σπίτι του στο Σουλαουέσι, στην Ινδονησία.

Τότε ήταν που το μεγάλο ερπετό του επιτέθηκε, «κλειδώνοντας» το σώμα του άτυχου άνδρα στα σαγόνια του. Η αδελφή του, που βρισκόταν στην όχθη του ποταμού, προσπάθησε να τον βοηθήσει, τραβώντας τον προς τα έξω, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, με αποτέλεσμα ο Ντάρλιν να χάσει τη ζωή του σε ηλικία 30 ετών.

Η ομάδα έρευνας και διάσωσης που έσπευσε στο σημείο έβλεπε το σώμα του άτυχου άνδρα μέσα στα θολά νερά του ποταμού, αλλά δεν μπορούσε να κάνει και πολλά με το θηρίο. Έως ότου ο κροκόδειλος ανέβηκε στην επιφάνεια, όπου τους αποκάλυψε το άκρως φρικιαστικό σκηνικό που είχε δημιουργηθεί.

Το πόδι του άνδρα εμφανίζεται για λίγο σφηνωμένο στα δόντια του ερπετού, πριν αυτό -και με σαδιστικό τρόπο- βουτήξει ξανά στο νερό. Τελικά, έπειτα από πολλές προσπάθειες, οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη σορό του Ουτί σχεδόν ολόκληρο και το έδωσαν στην οικογένειά του για την κηδεία.

«Υπήρχε μια τεράστια πληγή στο δακτύλιο του Darlin που θα μπορούσε να τον προκάλεσε να αιμορραγεί και να πεθάνει, αλλά το σώμα του ήταν ακόμα άθικτο μέσα στο στόμα του κροκόδειλου», δήλωσε ένα μέλος της ομάδας διάσωσης.

https://www.youtube.com/watch?v=j-gIiUCAcRY