Μία υπόθεση που ξεκίνησε με τη σύλληψη του φίλου μιας νηπιαγωγού, κατέληξε με τη σύλληψη της γυναίκας η οποία κατηγορείται για την παραγωγή και τη διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η 34χρονη Audra Mabel συνελήφθη στις 8 Μαρτίου, αφού οι αστυνομικοί εντόπισαν στο κινητό τηλέφωνο του φίλου της πορνογραφικό υλικό που αφορούσε εκείνη και τον 1 έτους παιδί της.

Όπως αναφέρει το Newsweek, πριν τη σύλληψή της, ο πρώην φίλος της, ο 36χρονος Justin Ritchie, είχε ο ίδιος συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση εναντίον της 4χρονης κόρης του.

Στις 5 Μαρτίου στο Σάνφορντ της Φλόριντα, αστυνομικοί δέχτηκαν κλήση από μία μητέρα. Όταν έφτασαν στο σπίτι, η γυναίκα τους ανέφερε ότι ενώ έκανε μπάνιο τα τρία της παιδιά, η μικρότερη κόρη της είπε ότι ο πατέρας της, ο Ritchie, άγγιξε το αιδοίο της.

Η γυναίκα μαγνητοφώνησε την υπόλοιπη συζήτηση με την κόρη της, κατά την οποία το παιδί ανέφερε ότι ο πατέρας της έκανε στοματικό έρωτα και ότι «αισθανόταν ωραία».

Ένας αστυνομικός μίλησε με το παιδί την επόμενη μέρα και η μικρή είπε ότι ο πατέρας της της επιτέθηκε σεξουαλικά με το χέρι του και με μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Σε αρκετές περιπτώσεις το παιδί είπε ότι ο πατέρας της έδινε οδηγίες για να μαγνητοφωνεί τις συνευρέσεις με το κινητό του.

Στις 8 Μαρτίου, όταν ο Ritchie επέστρεψε από ένα επαγγελματικό ταξίδι, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης εναντίον παιδιού μικρότερου των 12 ετών.

Σε έρευνα που έγινε στο κινητό του, οι ερευνητές βρήκαν 10 βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Στο ένα εμφανίζεται η δασκάλα να δείχνει τη γενετήσια περιοχή του βρέφους με απρεπή τρόπο, την ώρα που το θηλάζει.

Σε ένα άλλο βίντεο, η γυναίκα φαίνεται να βιντεοσκοπεί το εσώρουχό της κάτω από τη φούστα, την ώρα που έκανε μάθημα σε σχολείο του Μίσιγκαν και στη συνέχεια να στρέφει την κάμερα προς την αίθουσα με τα παιδιά.

Η 34χρονη παραδέχτηκε τις πράξεις της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Μάμπελ και ο Ρίτσι διηγούνταν ο ένας στον άλλος ιστορίες για τη σεξουαλική επαφή μεταξύ παιδιών και ενηλίκων.

Οι δυο τους είχαν χωρίσει πριν από ένα χρόνο αφού ο άνδρας αρνήθηκε να πάρει διαζύγιο με τη σύζυγό του.