Αν ο πρώην αστυνομικός Ken Olsen δεν είχε τοποθετήσει μια κάμερα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του ίσως να δυσκολευόταν να πείσει όσους τον άκουγαν για το τι πραγματικά του συνέβη όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση ενώ οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο στο Brisbane της Αυστραλίας.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος στην εκπομπή «Today Tonight» στο κανάλι Channel Seven, για λόγους που δε γνωρίζει, δέχτηκε επίθεση από έναν αφηνιασμένο οδηγό ενός μαύρου αυτοκινήτου που τον ακολουθούσε στο δρόμο.

«Αυτός ο άντρας ήταν τρελός. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Αναγκάστηκα να μπω στο αντίθετο ρεύμα, να οδηγήσω πάνω σε πεζοδρόμιο για να του ξεφύγω, όμως έμπαιναν μπροστά μου και συγκρούονταν με το αυτοκίνητό μου» είπε ο ίδιος.

Ο Ken τηλεφώνησε στην αστυνομία και όπως ακούγεται στο βίντεο προσπάθησε να τους περιγράψει τι ακριβώς του συνέβαινε, ζητώντας απεγνωσμένα να στείλουν ένα περιπολικό.

Αφού οι «οργισμένοι οδηγοί» έπεσαν επάνω του αρκετές φορές, σε κάποια στιγμή βγήκε ο οδηγός από το μαύρο αυτοκίνητο και έπεσε με φόρα επάνω στο καπό του αυτοκινήτου του Ken. Τότε έντρομος ο Ken τον είδε να σηκώνει το χέρι του και να σπάει με τη γροθιά του το παρμπρίζ του.

«Τρομοκρατήθηκα. Δεν περιμένεις να σου συμβεί κάτι τέτοιο στο δρόμο και δεν ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις. Πώς να αντιμετωπίσεις κάποιον που προσπαθεί να σε σκοτώσει;» αναρωτήθηκε ο ίδιος.