Οι αρχές του Ρέντμοντ στο Όρεγκον προχώρησαν στη σύλληψη μιας 37χρονης η οποία το πρωί της Τρίτης 15/1, προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα αντιπροσωπείας.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η Vanessa Hancock είχε καβγαδίσει για άγνωστο λόγο με τους υπαλλήλους της αντιπροσωπείας πριν μπει σε έξαλλη κατάσταση στο αυτοκίνητό της και αρχίσει να μιμείται τα… συγκρουόμενα.

Συγκεκριμένα, έπεσε πάνω σε έξι προς πώληση αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στον υπαίθριο χώρο της αντιπροσωπείας, ενώ λίγο έλειψε να τραυματίσει και δύο υπαλλήλους.

Το αυτοκίνητο της 37χρονης υπέστη εκτεταμένες ζημιές και μέρη του έφευγαν στο δρόμο γεγονός που καθιστούσε ιδιαίτερα επικίνδυνη την κυκλοφορία του. Οι αστυνομικοί έπειτα από καταγγελίες που έλαβαν, την εντόπισαν και τη σταμάτησαν σε ένα πάρκινγκ σχεδόν πέντε χιλιόμετρα μακριά από την αντιπροσωπεία.

Οδηγήθηκε στη φυλακή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, πρώτου βαθμού φθορά ξένης περιουσίας και αδυναμία εκπλήρωσης οδηγικών καθηκόντων.

Μάλιστα, με αφορμή το εν λόγω περιστατικό η αστυνομία του Ρέντμοντ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Το αστυνομικό τμήμα του Ρέντμοντ ενθαρρύνει όλους όσοι αντιμετωπίζουν αστικές διαμάχες να αναζητήσουν λύση χωρίς να καταφύγουν σε εγκληματική συμπεριφορά. Υπάρχουν δικηγόροι, δικαστήρια και νομική βοήθεια για την επίλυση των διαφορών».