Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσε μια έγκυος από τη Φλόριντα, την οποία κλείδωσαν μέσα στην κλινική που είχε επισκεφθεί για εξετάσεις.

Η Kendra Richardson βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους επισκέφθηκε μια γυναικολογική κλινική στην Οκάλα της Φλόριντα, προκειμένου να εξεταστεί από γυναικολόγο.

Το ραντεβού της ήταν προγραμματισμένο για τις 15:00 το μεσημέρι τοπική ώρα, όμως χρειάστηκε να περιμένει αρκετά μέχρι τελικά να έρθει η σειρά της να μπει στο δωμάτιο για εξέταση.

Ο γυναικολόγος της έδωσε μια ρόμπα για να αλλάξει και της είπε να περιμένει λίγο στο γραφείο του γιατί είχε μια δουλειά. Εκείνος όμως δεν επέστρεψε ποτέ. Το αποτέλεσμα ήταν η κλινική να κλείσει στις 6 το απόγευμα και η εγκυμονούσα να βρίσκεται ακόμα στο εξεταστήριο περιμένοντας τον γιατρό να την εξετάσει. Τόσο αυτός όμως όσο και το προσωπικό είχαν αποχωρήσει από το κτήριο, ξεχνώντας τη νεαρή γυναίκα μέσα!

Όταν συνειδητοποίησε πως δεν υπήρχε ψυχή στην κλινική και πως οι πόρτες ήταν κλειδωμένες, κάλεσε την αστυνομία για να τη βγάλει έξω.

«Τράβηξα βίντεο γιατί ο κόσμος δεν πρόκειται να πιστέψει την ιστορία μου», δήλωσε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό σταθμό WESH 2, για να προσθέσει: «Πως γίνεται να τρέχεις μια επαγγελματική επιχείρηση και να ξεχνάς άνθρωπο μέσα».