Ένας 20χρονος νεαρός προσπάθησε να το σκάσει από το ξενοδοχείο The Savoy του Λονδίνου μόλις ήρθε η λυπητερή των 2.146,50 λιρών (2.389 ευρώ).

Ο Yahya Egeh πέρασε καλά ωστόσο, αν και μόνος, δοκιμάζοντας το πανάκριβο κρασί 2004 Chateau Mouton Rothschild, με τη φιάλη να κοστίζει 1.900 ευρώ!

Το δικαστήριο του Ουέστμινστερ άκουσε πρόσφατα πως ο φοιτητής ήταν να συναντηθεί με έναν φίλο του στο ξενοδοχείο για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, έχοντας ωστόσο στην τσέπη μόλις 20 ευρώ, δώρο της μαμάς του κι αυτά.
Ένα μπέργκερ σκόπευε να φάει όλο κι όλο, είπε στον δικαστή, όταν ο φίλος του τον έστησε όμως πανικοβλήθηκε και άρχισε να παραγγέλνει πανάκριβα κρασιά και εδέσματα για συνοδεία.

Ο φοιτητής αρχιτεκτονικής λέει πως παρασύρθηκε από τον φίλο του να κάνει τα γενέθλιά του στο πολυτελές εστιατόριο του ξενοδοχείου. Όταν έφτασε όμως η ώρα για τον λογαριασμό, ο Egeh επιχείρησε να διαφύγει, τον έπιασε όμως η ασφάλεια του ξενοδοχείου και τον παρέδωσε στην αστυνομία.

«Απολογείται για ό,τι έκανε», δήλωσε ο δικηγόρος του Shaher Bukhari μετά τη δίκη, περιμένοντας την ποινή που θα αποδοθεί την Παρασκευή…