Μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της φωτογραφίας ενός άνδρα που συνελήφθη, έγινε viral λόγω ενός ιδιαίτερου χαρακτηριστικού του συλληφθέντα.

Την Τρίτη 13/11 το γραφείο σερίφη της Εσκάμπια στη Φλόριντα έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία από τη σύλληψη του Charles Dion McDowell, ο οποίος οδηγήθηκε στη φυλακή με κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Η φωτογραφία του 31χρονου έγινε αμέσως viral μέσα σε λίγες ώρες, καθώς μέχρι την Τρίτη 20/11 έχει συγκεντρώσει 297.000 σχόλια η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι χιουμοριστικά, 27.000 «μου αρέσει» και αριθμεί 265.000 κοινοποιήσεις. Και ο λόγος δεν είναι τα παραπτώματα του συλληφθέντα, αλλά ο εντυπωσιακά φουσκωμένος λαιμός του που κάλλιστα συναγωνίζεται αυτόν του Hulk.

«O λαιμός του είναι πολύ μεγάλος», έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος στο Facebook, ενώ κάποιος άλλος σημείωσε: «Ο τύπος είναι χρεωμένος με κατηγορίες μέχρι τον λαιμό».

«Θα πρέπει να πουλήσει διαφημιστικό χώρο στο λαιμό του», σχολίασε κάποιος άλλος.

«Αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του. Την επόμενη φορά μπορεί να είστε εσείς», έγραψε άλλος χρήστης κάνοντας λογοπαίγνιο με τις λέξεις «Next» και «Necks».

Ο McDowell κατηγορείται για κατοχή μεθαμφεταμίνης και κοκαΐνης με σκοπό να πουλήσει, παράγει ή να παραδώσει ναρκωτικά, καθώς επίσης για κατοχή εξοπλισμού ναρκωτικών και προσπάθεια να ξεφύγει από αστυνομικούς. Οδηγήθηκε στη φυλακή με εγγύηση 57.000 δολάρια.