Μια γυναίκα εντοπίστηκε σφαγιασμένη στο αυτοκίνητό της, λίγα μέτρα έξω απ’ το χωριό της, σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια του χωριού Οίκος Μαραθάσας στην Κύπρο.

Το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας φέρεται να ήταν τα χρήματα, τα οποία η 56χρονη είχε μαζί της. Η γυναίκα εργαζόταν σε μπακάλικο γειτονικού χωριού και τα μεσημέρια επέστρεφε στο χωριό Οίκος, όπου και διέμενε.

Κατηγορούμενος για τη δολοφονία φέρεται να είναι ένας 40χρονος Γεωργιανός, σύμφωνα με το sigmalive.com, ο οποίος εργαζόταν στο χωριό.

Ο φερόμενος δολοφόνος έκανε ωτοστόπ για να τον μεταφέρει στο χωριό. Αφού επιβιβάστηκε στο όχημα, ο 40χρονος έβγαλε σουγιά, τον οποίο προηγουμένως είχε αγοράσει από περίπτερο της περιοχής, και σκότωσε εν ψυχρώ την άτυχη γυναίκα.

Τα χρήματα που είχε μαζί της η 56χρονη, που στη συνέχεια εντοπίστηκαν στην κατοχή του 40χρονου, ήταν ύψους 1500 ευρώ και σύμφωνα με τα στοιχεία ήταν οι εισπράξεις από το μπακάλικο.

Η κοινότητα του χωριού της Μαραθάσας της Κύπρου είναι συγκλονισμένη από τη δολοφονία. Μάλιστα ο κοινοτάρχης τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ανάλογο περιστατικό. Το έγκλημα σημειώθηκε λίγα μέτρα μακριά από σπίτια, οι κάτοικοι των οποίων άκουσαν τις φωνές της 56χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα ο 40χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο θα αποφανθεί για την προφυλάκισή του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων σε τεκμήρια τα οποία εντόπισαν οι Αρχές.

Η 56χρονη ήταν μητέρα δυο ενήλικων παιδιών και τα τελευταία χρόνια δούλευε στα χωριά της περιοχής.