Τι περιμένει η Νικόλ Κίντμαν από το κίνημα #MeToo

«Υπάρχουν τόσα πράγματα που βρίσκονται κάτω από τη σκέπη του»


ΚΟΣΜΟΣ
17:31
11/09/2018
Τι περιμένει η Νικόλ Κίντμαν από το κίνημα #MeToo
2
loading

«Δεν νομίζω ότι είναι μόνο οι άνθρωποι, είναι ολόκληρη η κουλτούρα για το τι πρέπει να κάνουμε», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν αναφερόμενη για το τι περιμένει από το κίνημα του #MeToo.

«Καλύπτει τόσα θέματα. Μιλάει για την ισότητα των φύλων στην εργασία, μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση, υπάρχουν τόσα πράγματα που βρίσκονται κάτω από τη σκέπη του», είπε η ηθοποιός μιλώντας στο Studio Variety, με αφορμή τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, με την ταινία «Boy Erased».

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Νικόλ Κίντμαν είπε ότι ένα μέρος για την καταπολέμηση της ύπουλης δομής της εξουσίας είναι για τους ανθρώπους να επανασυνδεθούν με το μυαλό τους και να προβληματιστούν. «Να προχωρήσουμε από το: "Ω, αυτό που πίστευα ότι είναι εντάξει, λόγω του τρόπου με τον οποίο έχω μεγαλώσει, δεν είναι στην πραγματικότητα εντάξει". Είναι ένα μεγάλο κίνημα για τον σεβασμό, την ισότητα και την ευπρέπεια», τόνισε η Κίντμαν για το #MeToo.

«Είναι τόσοι άνθρωποι που πρέπει να μπορούν να προχωρήσουν μπροστά ανεξάρτητα από το φύλο τους. Να προχωρήσουν στη δουλειά τους, στη σταδιοδρομία τους και στα μονοπάτια της ζωής τους με λίγη περισσότερη ισορροπία», είπε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Trololololololol

    Χαχαχ σωστός ..

  2. avatar Gentile

    Καλα πες και για την Αρτζεντο τωρα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει