Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της συνοδού πολυτελείας την οποία 23χρονο μοντέλο βρήκε στο διαμέρισμα του συντρόφου της και μία ώρα μετά έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από ύψος 45 μέτρων.

Η Lauren Penney είναι το κορίτσι που βρέθηκε μαζί με άλλη μία συνοδό, την Helen Marshall, στο πολυτελές διαμέρισμα του Rashid Jamil, βγάζοντας την 23χρονη Sahar ψεκτός εαυτού.

Λίγο μετά τη συνάντησή τους, η Daftary πηδούσε στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Ο Jamil επέμενε από την πρώτη στιγμή πως επρόκειτο για αυτοκτονία, μία εξήγηση που η οικογένειά της δεν δέχθηκε.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τη μοιραία «βουτιά», στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε πως η Penney έμενε στο διαμέρισμα του Jamil στο Μάντσεστερ μαζί με τη Marshall για ένα 15νθήμερο, πριν γνωρίσει την Daftary.

Σε δήλωσή της που διαβάστηκε στο δικαστήριο, υποστήριζε πως γνωρίστηκε με τον Jamil μέσω ενός κοινού φίλου ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στο Ντουμπάι το 2008.

Το μοιραίο βράδυ ο Jamil βιαζόταν οι συνοδοί να φύγουν από το διαμέρισμα. «Μας έλεγε πως έπρεπε να φύγουμε γιατί ήθελε κάποιον να φέρει στο σπίτι», ανέφερε η Penney. Αυτό εξόργισε την Marshall γιατί ο Jamil τους είχε πει πως μπορούσαν να μείνουν εκεί.

Λίγο μετά έφτασε στο σπίτι η Daftary. «Κάποιος άνοιξε την πόρτα και ήταν εκεί αυτή η όμορφη γυναίκα από την Ασία», ανέφερε η Penney στη δήλωσή της. «Έδειχνε αναστατωμένη και είπε ‘ποιες είστε; Ποιος σας έφερε εδώ;’ Η Helen κι εγώ σοκαριστήκαμε που εκείνη η γυναίκα, που δεν μας γνώριζε, ήταν θυμωμένη με μας»

Έπειτα από λίγο οι δύο γυναίκες έφυγαν από το σπίτι και επέστρεψαν την επόμενη μέρα, οπότε κι έμαθαν για το θάνατο της Daftary.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Lauren Penney



Παλιές ευτυχισμένες μέρες για το ζευγάρι Jamil-Daftary

Το κτήριο από όπου η Daftary έκανε το μοιραίο άλμα