Τα διαδικτυακά ραντεβού κρύβουν κινδύνους, όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις.

Η 17χρονη Μάκγουελ Φλέμινγκ, από το Κένεσο, στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, έκλεισε ραντεβού μέσω Instagram με ένα 18χρονο αγόρι στο πάρκινγκ ενός πολυκαταστήματος, στη Μαριέτα.

Μόνο που του επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς μόλις ο νεαρός έφτασε στο σημείο, εκείνη τον λήστεψε με την απειλή όπλου.

«Βγήκε έξω από το αυτοκίνητο, μπήκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, τον σημάδεψε με όπλο και του έκλεψε τα 160 δολάρια που μόλις είχε πάρει από τη δουλειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά στο WSB-TV η αξιωματικός του Κομπ, Σάρα Ο’ Χάρα.

Αποφασισμένος να πάρει πίσω τα χρήματά του ο νεαρός ακολούθησε το αυτοκίνητο της κοπέλας. Τα δύο οχήματα κινούνταν σε κεντρικούς δρόμους με υπερβολική ταχύτητα γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από έναν ιατροδικαστή ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Όταν ο νεαρός αντίκρισε την αστυνομία, σταμάτησε και ενημέρωσε σχετικά για την περιπέτεια που είχε περάσει λίγο νωρίτερα, δίνοντας παράλληλα και τον αριθμό πινακίδας του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε η κοπέλα.

«Είπε ότι μόλις είχε πέσει θύμα κλοπής από κάποια κοπέλα με την οποία υποτίθεται θα έβγαιναν ραντεβού», ανέφερε η αξιωματικός Ο’ Χάρα.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο, μόνο που μέσα σε αυτό δεν βρισκόταν η κοπέλα, αλλά η μητέρα της, η οποία δεν γνώριζε τίποτα για την παράνομη δραστηριότητα της κόρης της.

Χωρίς να φέρει αντίρρηση οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι της όπου βρισκόταν η 17χρονη, η οποία συνελήφθη και κρατείται στη φυλακή του Κομπ με την κατηγορία της ένοπλης ληστείας.