O Τζέρεμι Κάμπγουερθ από το Ο’ Φάλον του Μιζούρι, επέστρεφε στην πόλη του από το Σικάγο όπου είχε μεταβεί με τον 9χρονο γιο του. Τον περίμενε όμως μια δυσάρεστη έκπληξη στο δρόμο.

Πριν λίγες ημέρες (στις 11 Ιουλίου) ο 42χρονος άνδρας οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο i-55 στο Ιλινόις, όταν ξαφνικά δέχθηκε ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το πίσω παράθυρο.

Πριν καταλάβει τι ακριβώς συνέβη είδε ένα μικρό αεροπλάνο να επιχειρεί αναγκαστική προσγείωση λίγα μέτρα πιο μπροστά!

«Κάποιοι με είπαν τυχερό. Θα διαφωνήσω, άτυχος ήμουν. Χτυπήθηκα από αεροπλάνο!», λέει ο Τζέρεμι Κάμπγουερθ στο KMOV.com.

Το αεροπλάνο ήταν ένα μονοκινητήριο Cessna 182B και στο πιλοτήριο βρισκόταν ο Γουίλιαμ Φάρνσλεϊ από το Όστιν. Στην πορεία του προς το αεροδρόμιο της Κομητείας Λόγκαν παρουσίασε απώλεια ισχύος με αποτέλεσμα ο 51χρονος πιλότος να επιχειρήσει αναγκαστική προσγείωση στον αυτοκινητόδρομο. Την κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι δεν λειτούργησε λόγω βλάβης το σύστημα προσγείωσης, οπότε ο πιλότος έπρεπε να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε. «Είμαι ευγνώμων που όλοι είναι καλά. Είμαι ευγνώμων μετά από αυτό που συνέβη που ο γιος μου είναι καλά, ο πιλότος είναι καλά, εγώ είμαι καλά», ανέφερε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Η υπηρεσία αεροπορίας διερευνά την υπόθεση για να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.