Μέλος ευρωπαϊκών επιτροπών τυποποίησης η πΓΔΜ

Αναγνωρίστηκε υπό το συνταγματικό της όνομα


ΚΟΣΜΟΣ
2:58
19/06/2012
Μέλος ευρωπαϊκών επιτροπών τυποποίησης η πΓΔΜ
2
loading

Το Ινστιτούτο Τυποποίησης της ΠΓΔΜ κατέστη πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τυποποίησης (CEN) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης (CENELEC),ανακοίνωσε ο εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης, αρμόδιος για οικονομικά θέματα, Βλάντιμιρ Πέσεφσκι.

Όπως σημειώνει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «ΜΙΑ», το Ινστιτούτο Τυποποίησης της ΠΓΔΜ έγινε μέλος των ευρωπαϊκών επιτροπών τυποποίησης υπό το συνταγματικό όνομα.

Το τηλεγράφημα του ΜΙΑ αναφέρει επίσης ότι εκτός από την τυποποίηση και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Ινστιτούτο Τυποποίησης στην βελτίωση των προϊόντων της ΠΓΔΜ με σήμα ποιότητας τον «μακεδονικό ήλιο», το Ινστιτούτο θα ασχοληθεί επίσης με την έκδοση πιστοποιητικών τα οποία θα φέρουν το λογότυπο «μακεδονικός ήλιος».

«Μια από τις δράσεις με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των μακεδονικών προϊόντων είναι ο μακεδονικός ήλιος, ο οποίος θα είναι το διεθνές σήμα ποιότητας των προϊόντων που προέρχονται από τη Δημοκρατία της Μακεδονίας», δήλωσε ο κ. Πέσεφσκι.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ineth

    Αρνούμαι να ζήσω σε μια ευωπαϊκή κοινότητα μέρος της οποίας θα είναι μια χώρα που θα ονομάζεται Μακεδονία. Αν γίνει αυτό θα ανέβω στην χώρα αυτή θα μπω σε μαι αγορά-παιδικό σταθμό ή ότι άλλο βρώ και θα πάρω μαζί μου κορμιά και κορμάκια. Με την Ελλάδα λίγα γιατί δεν έχουμε μπέσα όταν πρόκειται για την πατρίδα μας. όσο πιο γρηγρα το βάλετε σο κεφάλι σας τόσο πιο γρήγορα θα το ξανασκεφτείτεμ όσο έχετε ακόμα καιρό.

  2. avatar laros

    Γελια ο χρυσογελος των οικολογων
    επιασε τοπο το βιβλιο του για την βαφτιση των σκοπιων σε μακεδονια

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει