Ένας άνδρας ζούσε μία ευτυχισμένη ζωή με την 60χρονη σύζυγό του σε μία επαρχιακή περιοχή χωρίς να έχει ιδέα για το τι του επιφύλασσε η μοίρα. Μία μοίρα που θα μπορούσε να θυμίσει σενάριο από ταινία μυστηρίου και θρίλερ.

Ο άνδρας από τη Σιβηρία είχε πάει στον κήπο του σπιτιού του και φύτευε πατάτες όταν έκανε μία μακάβρια ανακάλυψη. Αρχικά βρήκε ένα κρανίο, στη συνέχεια άλλα οστά και μετά έναν σκελετό…

Φοβισμένος έτρεξε να ενημερώσει τη γυναίκα του και τότε η ιστορία έγινε ακόμα πιο μακάβρια. Όπως αναφέρει η Daily Mail, εκείνη με απόλυτη ψυχραιμία του απάντησε: «Μην ανησυχείς, είναι ο πρώτος άντρας μου».

Ο άνδρας πάγωσε από την απάντηση και μάλιστα άκουσε τη γυναίκα του να του ζητά να ξαναθάψει τα κόκαλα και να μην ασχοληθεί ξανά με την υπόθεση. Εκείνος, ωστόσο, δεν άντεξε να κρατήσει ένα τέτοιο μυστικό και ενημέρωσε την αστυνομία για τη μακάβρια ανακάλυψή του.

Όταν οι αρχές έφτασαν για να τη συλλάβουν εκείνη, επίσης, πάρα πολύ ψύχραιμη τους είπε: «Τον σκότωσα γιατί είχε γυρίσει μεθυσμένος ένα βράδυ στο σπίτι και άρχισε να με χτυπάει». Μάλιστα τους υπέδειξε και πού είχε διασκορπίσει τα οστά του στον κήπο.