Μια τουλάχιστον άβολη στιγμή έπιασε το κλειστό κύκλωμα εκκλησίας στην Ινδία, όταν ένας πατέρας φιλά δηλαδή για στερνή όπως νόμιζε φορά το τριών ημερών παιδί του στο μέτωπο και το εγκαταλείπει.

Αυτό συνέβη στην κομητεία Κεράλα όταν ο 32χρονος Bitto και η 28χρονη σύζυγός του Prabitha πήραν την απόφαση να ξεφορτωθούν το παιδί τους, καθώς όπως δήλωσε ο πατέρας στην αστυνομία φοβόταν το κοινωνικό στίγμα γιατί έκαναν και τέταρτο παιδί. Φίλοι και οικογένεια κορόιδευαν το ζευγάρι, όπως δήλωσαν οι γονείς στην απολογία τους, γιατί ήταν και πάλι έγκυος η Prabitha.

tyuty

Το περιστατικό πιάστηκε στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και έπαιξε πρώτο θέμα στα ινδικά μέσα, όπως διαπιστώνει η ειδησεογραφική ιστοσελίδα India Today.

Ο επιστάτης της εκκλησίας βρήκε το μωρό την επομένη το πρωί και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Οι γονείς αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες, το μωράκι που μεταφέρθηκε ωστόσο στο νοσοκομείο είναι καλά στην υγεία του…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.