Η Jodie Marsh είχε κάποιες ατυχίες στη ζωή της που έκαναν την ψυχολογία της να πέσει κατακόρυφα. Το δυστύχημα που είχε με το φορτηγό με αποτέλεσμα να «διαλύσει» την πλάτη της, τη δημόσια «ταπείνωσή της», όπως η ίδια χαρακτήρισε την εμφάνισή της στο Celebrity Big Brother καθώς και μία σειρά αποτυχημένων προσωπικών σχέσεων ενίσχυσαν την καταρράκωση της ψυχολογίας της.

Τι ήταν αυτό που την έκανε να αισθανθεί και πάλι δυνατή; Το bodybuilding. «Μπορώ να πω ότι πρόκειται για τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Πάντα ήθελα να κάνω κάτι καλό, όμως αισθανόμουν ότι ο κόσμος δε με παίρνει στα σοβαρά», είπε η πρωταθλήτρια bodybuilding των ΗΠΑ.

«Νιώθω ότι άφησα πίσω μου τα κακά χρόνια και ότι τώρα είμαι υγιής και δυνατή», τόνισε.

«Κανείς δε φρόντιζε για μένα στις σχέσεις μου, Κανείς δε με έκανε ευτχισμένη. Μου έλεγαν ψέμματα, με απατούσαν, με είχαν χτυπήσει εραστές μου, με είχαν κλέψει ή με είχαν χρησιμοποιήσει για να γίνουν διάσημοι. Ήμουν ένα βήμα πριν την κατάθλιψη».

Η Jodie Marsh ήταν παρεξηγημένη τα τελευταία χρόνια. Οι εμφανίσεις της με τα εσώρουχα ή τα δημοσιεύματα για τους ερωτικούς συντρόφους της την είχαν φέρει στο περιθώριο. Σήμερα όμως φαίνεται ότι έχει ξαναβρεί τον εαυτό της.