Ένας «αδίστακτος», όπως τον χαρακτήρισε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ιδιωτικός υπάλληλος άφησε κλήση για παράνομη στάθμευση σε νεκροφόρα, την ώρα που το πλήρωμά της βοηθούσε στη μεταφορά του πτώματος.

Αυτό συνέβη έξω από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Καρλάιλ της Αγγλίας, όπως δηλώνει ο επαγγελματίας οδηγός George Portsmouth που είδε το σκηνικό, ο οποίος ισχυρίζεται μάλιστα πως ο υπάλληλος της εταιρίας βεβαίωσης παραβάσεων UK Parking Control (UKPC) καραδοκούσε.

Όταν ο οδηγός και οι βοηθοί του εγκατέλειψαν τη νεκροφόρα για να μπουν στο νοσοκομείο, ο «θρασύδειλος», όπως τον αποκαλεί ο Portsmouth, υπάλληλος έσπευσε να αφήσει την κλήση και να το βάλει στα πόδια. Και έφυγε λέει για να μην του ζητήσουν τον λόγο.

27472309

«Ήταν σαφές τι ακριβώς έκανε αυτό το αμάξι εκεί», λέει ο Portsmouth για τη νεκροφόρα, «είδα τον υπάλληλο να παρατηρεί τι έκαναν και μόλις μπήκαν μέσα στο νοσοκομείο, έτρεξε να αφήσει την κλήση και να φύγει. Δεν περπατούσε, έτρεχε!». Όταν επέστρεψαν οι υπάλληλοι του γραφείου κηδειών, κοιτούσαν την κλήση σαν να μην μπορούσαν να το πιστέψουν, ψάχνοντας με τα μάτια τους αριστερά και δεξιά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του νοσοκομείου (North Cumbria University Hospital) δήλωσε κατόπιν: «Όταν μας ενημέρωσαν για το περιστατικό, ζητήσαμε από την UKPC να ερευνήσει τις συνθήκες και η κλήση ακυρώθηκε». Ως όφειλε…