Κάθε καλοκαίρι οι Αρχές προειδοποιούν τον κόσμο να μην αφήνουν παιδιά και κατοικίδια μέσα στο αμάξι, μιας και η ζέστη μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη.

Αυτό που έκανε η Cynthia Marie Randolph δηλαδή, που άφησε τη δίχρονη κόρη και τον ενός έτους γιο της μέσα στο αυτοκίνητο σε πόλη του Τέξας, γιατί ήθελε να τα τιμωρήσει.

«Ένα μάθημα ήθελα να τους δώσω», είπε η ίδια, καθώς τα παιδιά δεν ήθελαν να την ακολουθήσουν στο σπίτι και επέμεναν κιόλας. Ήταν μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα με τον υδράργυρο σκαρφαλωμένο στους 36 βαθμούς Κελσίου, μέσα στην καμπίνα όμως οι θερμοκρασίες ήταν υψηλότερες.

n3qhywp3

Εκείνη είπε πως πίστευε ότι θα μπορούσαν να βγουν τα παιδιά από το καμίνι, μόνο που τελικά δεν τα κατάφεραν και πέθαναν από θερμοπληξία. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, η 25χρονη μητέρα μπήκε στο σπίτι της, κάπνισε μαριχουάνα και αποκοιμήθηκε βλέποντας ριάλιτι στην τηλεόραση.

Όταν τη συνέλαβαν έδωσε μάλιστα διάφορες εκδοχές για τα αίτια του τραγικού περιστατικού, πέφτοντας σε αντιφάσεις με το τσουβάλι. Για δύο κακουργήματα κατηγορήθηκε και, σύμφωνα με το δίκτυο CBS, η εισαγγελέας Kathleen Catania είπε στο δικαστήριο: «Σύμφωνα με τον νόμο μας, ένας άνθρωπος δρα απερίσκεπτα όταν αγνοεί συνειδητά έναν ουσιαστικό και αδικαιολόγητο κίνδυνο για ένα αποτέλεσμα να συμβεί».

4i2g2p1z

Το δικαστήριο έκανε δεκτό ότι η μαμά είχε πρόθεση να αφήσει τα παιδιά της μέσα στο αμάξι, γνωρίζοντας τον κίνδυνο, κάτι που κατέληξε στον θάνατό τους. «Αυτή η διάκριση ήταν αρκετά δύσκολη να γίνει από τους ενόρκους μας. Εκτιμούμε την αφοσίωσή τους στη διάρκεια της μακράς και συναισθηματικής αυτής δίκης»…