«Μια γυναίκα η οποία φέρεται να άνοιξε πυρ μέσα στα κεντρικά γραφεία του ιστοτόπου YouTube στην Καλιφόρνια είναι νεκρή» επιβεβαίωσε πριν από λίγα λεπτά ο επικεφαλής αστυνομικός που βρίσκονται στο σημείο της ένοπλης επίθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ένστολος υπάρχει, σε ότι αφορά τους τραυματίες, ένας άνδρας σε κρίσιμη κατάσταση και μια γυναίκα σε σοβαρή κατάσταση. Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως η δράστιδα είναι νεκρή. Δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία πως υπάρχει και δεύτερη δράστιδα, τόνισε, ωστόσο, πως η «υπόθεση είναι ακόμα ενεργή».

Νωρίτερα, μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ABC7 News ότι η ύποπτη ήταν λευκή και φόραγε κεφαλομάντηλο. Ο τηλεοπτικός σταθμός απέδωσε την περιγραφή σε πηγή προσκείμενη στην αστυνομία, την οποία δεν κατονόμασε.

Άλλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν νωρίτερα σε πολλούς τραυματίες από σφαίρες, χωρίς να δώσουν κάποιον αριθμό ή λεπτομέρειες για την κατάστασή τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.