Το πορνό αποτελεί διαχρονικά πεδίο καινοτομίας και υιοθέτησης νέων τεχνολογιών. Μετά τις 3D αισθησιακές παραγωγές και την απίστευτη ανταπόκριση του κοινού, γεννήθηκε η ιδέα για το 4D ερωτικό σινεμά… Καμιά σχέση με τα άλλα!

Ο Stephen Shiu, παραγωγός της blockbuster αισθησιακής ταινίας «3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy», που έσπασε τα ταμεία στο μακρινό Hong-Kong (κέρδισε σε εισπράξεις ακόμα και το Avatar!), ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα γυρίσματα της νέας του παραγωγής: «4D Sex and Zen: Slayer of a Thousand from the Mysterious East».

Το ερώτημα που γεννιέται βέβαια είναι για το ποια ακριβώς θα είναι η νέα αυτή διάσταση. Όχι, δεν είναι η όσφρηση, καθώς το Aroma-Scope που δοκίμασε ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ στο «Spy Kids» αποτελεί ήδη δοκιμασμένη συνταγή.

Ο τρελός παραγωγός έχει άλλα στο νου του: ειδικές κινηματογραφικές αίθουσες στο Ηong-Kong με δονούμενα καθίσματα, που θα μεταφέρουν στον θεατή όλη τη δράση που εκτυλίσσεται στη μεγάλη οθόνη!

Η κίνηση δηλαδή των ερωτικών παρτενέρ θα μεταφέρεται ως δόνηση στο κάθισμα, εκτινάσσοντας την τρισδιάστατη απόλαυση σε άλλο επίπεδο…

Για περισσότερα θέματα για τον άντρα επισκεφτείτε το delamagen.gr