Η προπαγανδιστικές ενέργειες μέσω διαδικτύου των εναπομεινάντων τζιχαντιστών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στο ηλεκτρονικό πεδίο του ίντερνετ. Αυτή τη φορά «χτύπησαν» τους προέδρους των ΗΠΑ και του Ισραήλ, Ντόναλντ Τραμπ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Οι φανατικοί του Ισλαμικού Κράτους εργάζονται πυρετωδώς για την ηλεκτρονική προπαγάνδα τους και μετά από τους αστέρες του ποδοσφαίρου και τα τουριστικά σημεία διαφόρων χωρών που απειλούν πως θα χτυπήσουν ήρθε και η σειρά των δύο προέδρων να δουν τους εαυτούς τους με την πορτοκαλί φόρμα του φυλακισμένου του ISIS.

Στις νέες αφίσες απεικονίζονται ντυμένοι ως φυλακισμένοι. Έχουν γονατίσει μπροστά σε τζιχαντιστή, έτοιμοι για εκτέλεση. Τo φόντο στην αφίσα είναι το τζαμί Αλ Ακσα στην Ιερουσαλήμ. Στο οποίο κυματίζει σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

«Εβραίοι και προσκυνητές του Σταυρού. Ορκιζόμαστε να σπάσουμε τους λαιμούς σας και να χύσουμε το αίμα σας στην αυλή του Αλ-Άκσα και παντού. Αυτή είναι η υπόσχεση του Αλλάχ και θα την κάνουμε πραγματικότητα. Προσοχή. Η έλευση θα είναι η πιο τρομερή και πικρή», αναφέρει το άκρως επιθετικό μήνυμα των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

isis1