Ονομάζεται Keith Martin, ζει στο Λονδίνο και θεωρείται ο άντρας με τα περισσότερα κιλά στον κόσμο. Συγκεκριμένα, ζυγίζει 368 κιλά, κάτι που τον έχει αναγκάσει να παραμένει συνεχώς καθηλωμένος σε κρεβάτι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η ζωή του να εξαρτάται απόλυτα από ένα πολυμελές ιατρικό προσωπικό που τον παρακολουθεί και τον φροντίζει.

Οι συχνές επισκέψεις στο κοντινότερο νοσοκομείο απατούν τη συνδρομή 8 τραυματιοφορέων οι οποίοι καλούνται να τον μεταφέρουν σε ένα ειδικά τροποποιημένο ασθενοφόρο. Οι επισκέψεις αυτές μάλιστα, είναι η μοναδική του ευκαιρία να φύγει από το κρεβάτι του όπου και παραμένει καθηλωμένος τα τελευταία 10 χρόνια.

Επιπλέον, 4 νοσοκόμοι πρέπει να τον επισκέπτονται τρεις φορές την εβδομάδα προκειμένου να τον πλύνουν αλλά και να παρακολουθήσουν την πορεία της υγείας του μιας και το υπερβολικό βάρος θέτει σε δοκιμασία την καρδιά και άλλα ζωτικά όργανα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η χειρουργική επέμβαση για την απώλεια βάρους δεν είναι ακόμη δυνατή. Όπως λένε, ο Keith Martin πρέπει να χάσει το μισό του σχεδόν βάρος προκειμένου να τοποθετηθεί γαστρικός δακτύλιος που θα τον βοηθήσει να μειώσει περεταίρω τα κιλά του.

Ο Keith Martin έλαβε τον τίτλο του άντρα με το μεγαλύτερο βάρος παγκοσμίως μετά το θάνατο ενός Μεξικανού που ζύγιζε 571 κιλά.