Δεν μας αρέσει να έχουμε πολλά κοψίματα στην σκηνή. Ο μόνος λόγος για να το κάνουμε είναι επειδή ο άνδρας χάνει την στύση του. Κάτι που γίνεται αρκετά συχνά. Το αστείο με τους άνδρας που κλείνουν ραντεβού μαζί μου, είναι ότι λένε πως θέλουν να είναι το ίδιο καλοί με τους παρτενέρ μου στις ταινίες. Δεν ξέρουν όμως ότι αυτοί έχουν πάρει βιάγκρα»!

Η πληθωρική Madison Missina η οποία ήδη μετράει 18 χρόνια παρουσίας στην βιομηχανία του πορνό δουλεύοντας παράλληλα και ως συνοδός κυριών, μίλησε στο «News.Com» της Αυστραλίας και αποκάλυψε διάφορα πικάντικα και μη μυστικά που όλοι θα ήθελαν να ξέρουν αλλά ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να μάθουν.

«Πριν από κάθε γύρισμα υπάρχει ένα αρκετή συνεννόηση μεταξύ των πρωταγωνιστών, προκειμένου οι σκηνές να… γράψουν καλά στην κάμερα. Είναι πολύ δύσκολο το να τα καταφέρουμε και πολλές φορές επίπονο. Το χειρότερο σεξ που είχα ποτέ στην ζωή μου ήταν κατά την διάρκεια ενός γυρίσματος» τόνισε.

Σε ότι αφορά το πώς είναι να κάνει κανείς σεξ μπροστά από τις κάμερες και τα κινηματογραφικά συνεργεία απάντησε πως ακριβώς «επειδή υπάρχουν κάμερες, ποτέ δεν κάνουμε σεξ σε φυσιολογικές θέσεις. Αρκετές φορές νιώθεις πόνο στην μήτρα ή στις ωοθήκες, ενώ υπάρχουν στιγμές που η κύστη σου είναι έτοιμη να… σκάσει.

Αρκετός κόσμος, σοκάρετε όταν μαθαίνει οτι πριν από κάθε γύρισμα τραβάμε φωτογραφίες, όχι για να χρησιμοποιηθούν, αλλά για να δούμε αν γράφουμε καλά στην κάμερα από συγκεκριμένες γωνίες. Κατά την διάρκεια της φωτογράφισης, δοκιμάζουμε το πως θα αλλάξουμε στάση, καθώς πρέπει να γίνει με ωραίο τρόπο. Για αυτό και θυμίζουμε… ακροβάτες».