Πήγαν στο μουσείο για να δουν αριστουργήματα ιμπρεσιονιστών αλλά τελικά αντίκρισαν μια άλλη θέα… τρία καλλίγραμμα μοντέλα που αρχικά εμφανίζονται με τα παλτά τους και αρχίζουν να θαυμάζουν τους πίνακες, στη συνέχεια όμως απαλάσσονται από τα περιττά τους ρούχα και περιφέρονται μόνο με τα εσώρουχα τους.
Αυτό ήταν το επικοινωνιακό τέχνασμα γνωστής εταιρείας εσωρούχων, το οποίο ωστόσο δεν προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στους υπεύθυνους του μουσείου Ορσέ στο Παρίσι, οι οποίοι δεν είχαν ενημερωθεί εκ των προτέρων, συνεπώς δεν είχαν παραχωρήσει και άδεια στην εταιρεία.

Πληροφορίες του γαλλικού Τύπου αναφέρουν ότι το Ορσέ θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας, ωστόσο το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε και κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο. Η διοίκηση του Ορσέ ζήτησε από την εταιρεία να απομακρύνει το βίντεο από την ιστοσελίδα της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δεν ήταν, βέβαια, η πρώτη φορά που η εν λόγω εταιρεία εσωρούχων αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτού του τύπου τη διαφήμιση. Πρόσφατα, τα κορίτσια γδύθηκαν στον πύργο του Άιφελ και στο αεροδρόμιο Ντε Γκολ.