Για τα όσα απίθανα και αηδιαστικά έχουν δει μιλούν άνθρωποι που εργάζονταν ή συνεχίζουν να εργάζονται σε ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο, βγάζοντας στη φόρα τα «άπλυτα» των πελατών.

Από τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά κάτω από το μαξιλάρι, στην προσπάθεια να κρύψουν σεντόνια λερωμένα με αίμα και τα ούρα σε μπουκαλάκι ποτού στο μίνι μπαρ, οι ιστορίες τους δίνουν μια εικόνα των ιδιαίτερων δυσκολιών που καλούνται να αντιμετωπίσουν ορισμένες φορές.

Περισσότεροι από 500 άνθρωποι που εργάζονταν ή συνεχίζουν να εργάζονται σε ξενοδοχεία συμμετείχαν σε μια διαδικτυακή συζήτηση με το ερώτημα: «Τι είναι αυτό που έκαναν πελάτες ξενοδοχείων και σας εκνεύρισε περισσότερο;».

«Ήμουν καθαριστής σε δωμάτια ξενοδοχείου, όταν πελάτης άφηνε χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στην τουαλέτα, κάτω από το μαξιλάρι, πάνω στο κρεβάτι, στο τραπεζάκι και στον δίσκο με τον καφέ. Παντού δηλαδή…», ανέφερε ο ένας από αυτούς.

Για κάποιον άλλον το χειρότερο ήταν η… αφόδευση σε συρτάρι του δωματίου.

Απίστευτη είναι και άλλη μια ιστορία: «Οι πελάτες άνοιξαν το μίνι μπαρ, ήπιαν μπίρα, ούρησαν στο άδειο μπουκάλι, έβαλαν ξανά το καπάκι, τοποθέτησαν το μπουκάλι στο ψυγείο και έφυγαν. Ο επόμενος πελάτης ήπιε μια γουλιά ούρα την επόμενη ημέρα».

Είναι επίσης και το θέμα του σεξ. «Σεξ. Πόσες φορές πελάτες ζήτησαν κάτι, για να αποφασίσουν να κάνουν σεξ αμέσως μόλις έκλεισαν το τηλέφωνο, αφήνοντάς με έξω από την πόρτα με τις επιπλέον πετσέτες ή να μπαίνω μέσα και να βλέπω περισσότερα από ότι χρειαζόταν».

Και το πιο απίθανο ίσως: «Δούλευα σε κατάλυμα για κυνηγούς. Δεν εκτιμώ καθόλου όταν άνθρωποι αφήνουν υπολείμματα ζώων στα σκουπίδια. Τόσα πολλά κεφάλια πουλιών…».