Υποβλήθηκε σε εφτά χημειοθεραπείες στις οποίες έχασε τα μαλλιά του και του αφαίρεσαν το 80% του στομάχου του αφού διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο λόγος για τον 59χρονο Graham Lord από την Αυστραλία η ζωή του οποίου γκρεμίστηκε μετά τη διάγνωση των γιατρών. Αποφάσισε, όμως, να μην το βάλει κάτω και να παλέψει για τη ζωή του. Μέχρι που μια νέα ανακοίνωση των γιατρών τον έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Οι γιατροί του νοσοκομείου του Σίδνεϊ Royal Νorth Shore, του ανακοίνωσαν ότι η πρώτη τους διάγνωση ήταν εσφαλμένη και ότι δεν έπασχε από καρκίνο.

«Η είδηση της εσφαλμένης διάγνωσης με καταρράκωσε» είπε στη Sunday Telegraph ο 59χρονος. «Μούδιασα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι θα μου έλεγαν ότι ο καρκίνος επεκτάθηκε και αυτοί μου είπαν το αντίθετο» πρόσθεσε ο Graham.

Ο 59χρονος κινήθηκε ήδη νομικά με αγωγή κατά των υπευθύνων στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, ζητώντας από το νοσοκομείο να λάβει την ευθύνη για τη λάθος διάγνωση και να τον αποζημιώσουν.

«Είμαι ακόμα πολύ θυμωμένος. Ψυχολογικά δεν έχω ξεπεράσει αυτό που συνέβη, ούτε ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ. Έχω χάσει 20 κιλά. Ακόμα ξυπνάω από άσχημους εφιάλτες» είπε στην εφημερίδα ο Graham.